B-Y94 Güzel hamişler napıyorsun 🥰 Sakaryadaki güzel hamişler benim ilk gebeliğim özelde doğum yapıcaklar fiyat aldınız mı hangi hastane ne kadar ücret verdi yardımcı olurmuaunuz lütfen özelde düşünüyorm sezeryan 🥰🤲🏻🤰🏼♥️
adrmz54 B-Y94 bı arkadaşım Medar Hastanesinde yaptı 5 bin TL..bende Sedat umura gidiyordum kendi kliniği var medarla anlaşması var 5500 e yaptım..Adatipta 5 bin TL civariymis fiyatlar 🙏
Gastronomanne B-Y94 arkadaşım 30 aralıkta adatıpta 4200e yaptı :) epey zam geldi yani yılbaşından sonra ama napalım :)
Momonlyn B-Y94 bende ilk doğumu yapacam o yüzden özeli tercih ettim hastane fiyatının asağı yukarı hepsi aynı fiyatta 🤷🏻♀️
B-Y94 Gastronomanne canım benfe adatıpta yapıcam sadece doktorlara bakıyorm şimdi reyhan diye bir doktor varmış o iyi diyorlar da bakalm 😍🥰
B-Y94 Gastronomanne yapacak bir şey yok kuzum aynen bende nisan ayında inşallah çok da artmaz diyorum ya 🥰😂
Momonlyn Gastronomanne medar da İlknur gezgin Kuşçu var ona gidiyorum bende, suan ayrıldı kendi özel kliniğin de. Ama çok memnunum çok iyi doktor 🥰
B-Y94 Momonlyn onu da çok duydum canım sma medsr o kadar iyi değil dediler çoğunlukla adatıp ve beyhrkim diyorlar insanın aklı duruyor yaa 🥰😂
Melikexx Momonlyn İlknur hanımın kliniği nerede acaba birde detaylı var mıdır klinikte bilginiz var mı ??
B-Y94 Momonlyn aynen kemdimizi nerede iyi hissederek orada doğruruz anamm napalım sağlıkla grlsinler yeterki 😂