MerveeD Merhaba güzel anneler, yavaş yavaş alışverişe başladım fakat şuan en önemli şeyleri almak istiyorum herşey ateş pahası olmazsa olmaz ıyı ki almışım dediklerinizi yazabilirmisiniz 💜🙏
Velaguv MerveeD beşik trendyoldan indirime girince aldım hemen sonra hemen arttı fiyatı bezler tabikide zamlar onada yansımış
EsilaMiracAyazEren_Moms MerveeD Çiçeksepetinden isimli hastane çıkışı Bebek arabası olarak kraft Ana kucağı baby2go (civilden almıştım) Beşik hediye geldi ama bellonanın bunlardan çok memnunum
Velaguv MerveeD https://www.trendyol.com/aktehome/cekmeceli-sallanir-anne-yani-ahsap-bebek-besigi-sonomo-p-89093672?boutiqueId=597222&merchantId=316426
Velaguv MerveeD ben eklediğimdede bu fiyatlardaydı bekledim 600 e düşünce aldım kurduk ama içinde yatağı yok onu ayrı siğariş veriyorsunuz
MerveeD Velaguv evet ıcınde yataklı olanlarda var dunden beri karar veremedik oyun parkı mı olsun bundan mı olsun dıye hala cok kararsızım
Velaguv MerveeD bende öyleydim bi akrabam bundan almıştı görünce hoşuma gitti abisiyle aynı odada kalıcaklar büyüdüğünde ozamanda baza alırım bununda sallanan kısmını çıkarıp yatağını alt kısma koyarım odalarında koltuk gibi otururlar dedim
Budiss_Moms MerveeD elele madre. Trendyolda indirimde bugun ama ben kendi sitesinden aldım yanında yatağı da var. Trendyolda yatak yok maalesef