elifeari Tunasman bende balcalida yapıcam. Şehir Hastanesi’nde bir tanıdık yapmıştı. Çok konforlu ve rahatım demişti. Normal doğum yaptı. Tek kişilik odalarda sedyeyi hemen bolmusler kendi yatağında doğum yapmış yani dogumhanede değil. Kendi odası kendi yatağı felan olunca içine sinmiş.
Tunasman alpereninannesiii doktorlar kimdi canım acilden mi giriş yaptılar yoksa takip eden doktor mu doğumu yaptı size zahmet bi sorsanız 🙏🙏🌺
alpereninannesiii Tunasman eltim izmirden geldi burada yaptı doğumunu acilden giriş yapıldı, görümcem de Raziye Narin Hanımdan takipliydi o yaptı doğumunu
Tunasman alpereninannesiii maşallah canım inşallah bende beğenirim ya onlar memnunun kaldı demek Sezeryan olan çok ağrısı oldu mu
alpereninannesiii Tunasman hiç öyle bir şeyini duymadım canım hani bahsetmedi ama metro hastanesinde doğum yapan diğer görümcem o çok ağrıdı der şehir hastensinde olan hiç demedi sordum ama normal ağrım demişti bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı sen kaçıncı haftadasın?
Tunasman alpereninannesiii canım ben 34 haftalığım ilkini Seyhan başkentte yapmıştım bunda da biraz korkum var malum ücretleri gereksiz arttırdılar o yüzden devleti tercih ediyorum inşallah iyi olur hakkımızda sen kaçıncı haftadasın şu an nereye gidiyorsunuz
alpereninannesiii Tunasman 32+2 yim bende şuan Altınkozaya gidiyorum ama çok gereksiz fiyat artışından bende şehir hastanesi düşünüyorum. Rabbim kolaylık versin inşallah herkese. Ben başkentte kürtaj olmuştum geçen sene iyi bir hastane ama çook pahalı
Tunasman alpereninannesiii amin inşallah canım evet öyle devlet hastanesi yeni en azından temiz ve gidenler memnun ama memnun olmayanda elbetteki vardır artık şansınızla hangi doktor ve hemşire denk gelirse kısmet canım birazda o gün ki duruma bağlı Allah iyi insanlara karşılaştırsın bizleri
Tunasman elifeari ne güzel maşallah ihşallah bizde memnun kalırız canım Allah bizlere de kurtulmayı nasip etsin inşallah 🙏 bakalım bende güzel şeyler duyuyorum ama TAbi bazen kötü yorum yapan var artık nasip
elifeari Tunasman amin canım. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Dilerim hepimiz en hızlı en acısız en rahat en güzel doğumları yaparız ❤️
SelinDerin humeyra-63 geçmiş olsun normal mi oldu nasıldı memnun kaldınız mı, odalar ilgi temizlik, kaç gün kaldınız
humeyra-63 SelinDerin çok sağolun 🥰Evet 2 normal doğumun oldu her ikisinde de çok memnun kaldım.Odalar tek kişilik her saat sıcak su imkanı.Ve gayette temizdi odalar.Ebem gayet ilgiliydi bence özelden faksızdı.Ben gece 23:10 da doğum yaptım.ertesi gün imza atıp çıkmak istedim.Doğumdan sonra 12 saat geçmişse kendi isteğinizle çıkabiliyorsunuz onun dışında 1 gün kalmak lazım.
SelinDerin humeyra-63 gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün 🤲 Benim ilki sezeryan buda belli, peki baba refakatçı olarak kalabiliyor mu ve 2 kişilik oda yok dimi eğer 2 kişilik oda varsa özel oda düşünüyorduk bizde babamızın refakatçı kalması için 🌸
alpereninannesiii humeyra-63 ben bir şey sormak istiyorum ben özelde muayene oluyorum doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum şehir hastanesinde sorun olmasın diye 1 kez muayene oldum dosya açılmış oldu bir sıkıntı olur mu sizce doğumu yaparlar mı 33 haftalık hamileyim
humeyra-63 SelinDerin Allah razı olsun.Darısı başınıza.Babanın kalabileceği hakkında bilgim yok.Benim normal doğum olduğu için direk doğum haneye gittim doğum olana kadar yanına kimseyi almıyorlar 😐Doğum yapınca yakınınızı çağırıp ayrı odaya alıyorlar.Ama sezeryanda süreç nasıl bilmiyorum 😌