Fatmaaaa68 20 haftalık 2.hamileligim biraz aşağı inmiş bebek bişey olurmu bunu yaşayan anne adayları varmı ?
2cucukanasi Fatmaaaa68 Allah korusun ama sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz mümkün olduğu kadar kalkmayın dikkatli hareket edin düzenli kontrolleri aksatmayın doktorunuz ne öneriyorsa mutlaka uygulayın rabbim evladınızı size bağışlasın
Abdusunannesi Fatmaaaa68 su an bende 22 haftaligim bana da aynısını soyledi progestan başladı cok yorumlamaya gayret ediyorum.
eslemsi Fatmaaaa68 asagi dustugunde belirti verdi mi kanama vs gibi. Bende 20 olcam 2 gune ve bebegimi cok asagida hissediyorum adeta seyinden disari cikacak sanki oyle vuruyor yani. Ikinci gebelik benimde
Abdusunannesi eslemsi alt tarafınıza baskı hissediyor musunuz ya da sürekli tuvalet isteği gibi bi baskı
eslemsi Abdusunannesi yok normalde oyle birsey yok sadexe vurdugunda cok assagida vuruyor birde baya altta yani sezeryan dikisimin ustunde hissediyorum
Fatmaaaa68 Abdusunannesi Evet 19 ve 21 haftalar arasında öyle hissediyordum iğne batar gibi ve tuvalete gidiyordum sürekli ama şimdi 24+2 haftaligim öyle bı durum yok