33 haftalığım fiziksel olarak rahatsızlıklar arttı…Uyku problemi büyüyen karnımdan dolayı rahatsızlık,rahim üstünde sık sık yaşadığım baskı hissinin yorgunlugu,kendi dr’um hastanem evime 1.5 saat mesefa uzaklıkta….ya acil erken bir durum olursa başka bir hastane yada Dr’da doğum yaparsam endişesi…Doğum korkusu,ilk gebelik ilk çocuk ne hisedicem ona yetebilcekmiyik endişesi,planlanan beklenen zamada gelirse bebegim aynı gün de annemin ameliyatı var…hem onun için duydugum endişe hemde onun kadar kimseye asla guvenmedigim için kendim ve bebeğim için o anda desteği kimden Alicam…eşim dışında yok kimsem ..bana göre yok eşime göre onun annesi var…ki annesi ile en bilinçli zamanda iki sohbetin üçüncüsünde insanı delirten bir insan lohusa kafasi ile nasıl bir ortam olur onuda biomiyorum..😄gorumceler desen dünyadaki en son insan kavramı dahi verilmicek insanlar…kendi ablamlarinda küçük çocukları var…özetle ne doğumum nerde olucak belli nede yanımda kim olucagi:)pek iyi degil psikolojim..sadece kendim ve burdaki tüm anneler için içtenlikle duam sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp kolayca bir düzenle kimseye minnet etmeden bebeklerimizi büyütmeyi diliyorum😥