Ftmersoy Merhabalar anne ve anne adayları🙂 sizlere bir konuda tanışmak istiyorum.İlk gebeliğim son ayımda çok kararsızım bebek kişisel bakım ürünlerinde hangi marka almayalım dalin,unibaby,mustella,sebamed,bioderma hangisini önersiniz hangisi bebişlerimiz için iyi ve kullanışlı
burcaktufenk Ftmersoy iyisini sorarsanız mustela, biraz pahalı ama yenidoğan dönemde benim tercih ettiğim marka bu çünkü konak oluşumunu ve hassas ciltlerdeki bebekler için en iyi bu öneriliyor
cahillesohbetikestim Ftmersoy 11 günlük oğluma baby me nin ürünlerini kullanıyorum ıslak mendil şampuan losyon hepsini kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadık hem doğal hem uygun fiyatlı 💙
Beno Ftmersoy Hepsini baby me aldım.hem uygun hem vegan urunler kullananlar memnun bende gaza geldim stokladim 😁
Nesli29 Eğer bütçeniz yetiyorsa mustela tavsiye ederim, ama gerçekten internette çok sahte ürün var eczane internet kıyaslaması yapıp sahte etiket ile şoka girmiştim bir kez. Unibaby içerikleri de temiz ve güzel. Belki hassas dönemlerinde bunlar kullanılıp ilerde daha uygun ürünlere geçilebilir diye düşünüyorum.
Bernako Ftmersoy içeriği temiz olanlardan bu saydıklarınız arasında sadece mustela var.. ayrıca hipp şampuan, bubchen bebek yağı, minoris, penaten pişik kremi, ecowell,babys green , agarta , tavsiye edebilirim
Yesilev Bende çok kararsız kaldım araştırmalarıma göre mustela iyiymiş fakat en pahalısı bütceyi de düşünmek gerekiyor orta gelirli bir aileysen bende indirim kovalıyorum şuan ama çokta indirime girmiyor
Fatmabytr Ben unibaby şampuan falan aldım ama baby me alcam içeriği temizmis bütün bakım malzemeleri baby me olacak inşallah
Zezeada Bütün ürünlerini baby me alıyorum deterjan şampuan emzik biberon temizleyici gerçekten diğer fiyatlara göre aralarında uçurum var bence sizde bakıp araştırabilirsiniz 🌸
zeytinkiz Ftmersoy Deterjan uni baby asla begenmedim. Kokusu yok ama mendiller de kıyafetler kuasma oldugu için resmen çiş gibi kokuyor yıkanınca 🥴 Şampuan Johnson baby kullanıyorum 5 aydır hergün yıkıyorum hem cok güzel kokuyor hemde konak alerji yapmadı sürekli indirimde bulabiliyorum.🤗 https://ty.gl/mwue1l1ey7