Demir Bizde ya pişik olursa diye korka korka bayağı bir stoklaşmıştık.Çok şükür hiçbir şey olmadı aldığımız bezden memnun kaldık.500 adet vardır aşağı yukarı 16 günlük bayağı azaldı:) yenidoğan fazla kaka çiş yapıyor.Pişik olmasın diyede altını çok bekletmeden değiştirmek durumunda kalıyorsunuz.Stoklamak bence şart.Pişik olma riskide tamamen şans artık.
Slalaylay Tosbagam ben de ilk paketi molfix aldım sırf göbek bağı oyuntusu var diye yoksa sleepy alacaktım bunu duyduğuma üzüldüm😪 ama 70 li paket almıştım sizin gibi memnun kalmazsam sleepye geçerim hemen
Mineoksuz Bizde can bebe aldık 70 ki yenidoğan paketinden hava da sıcak olduğu için her altına yaptığında değiştiriyorum zaten bazen hemen tekrar yapıyor az da olsa değiştiriyorum 5 günlüğüz 15 tane falan kaldı o bezden 😁 mesela bize de uni baby nin yenidoğan ıslak mendilini kullandım ilk sonra sleppy nin ıslak mendilini aldık o mesela bir kullanmada hemen kızarttı pişik yaptı şimdi uni baby kullanıyoruz mecbur yani pişik yapan tek etken bez değil ama çok stok yapmayın derim 👍🏻
Nazlikiz_ feldspar ben sleepy nin 40 lı paketinden newborn 1 numara aldım bir paket onu kullandım zaten çok fazla gitmiyor diğer paketi newborn 2 numara aldım taşıyordu çünkü bebeğin kilosunada bağlı çok stok yapmamak daha iyi tabi