asliu_ Merhaba üçlü test sonucuma bakar misiniz dr risksiz ama cut off degerine yakin istersen dna testi yaptirabilirsin bu testler eski usul tam dogruluk vermiyor falan dedi canim sıkıldı benzer durumu yaşayan var mi? https://imgyukle.com/i/o0jsce
Eslem_1 asliu_ benim doktorum ikili testim iyi çıkınca üçlüye gerek duymadı paranı çöpe atmış olursun Türkiye de çok az hastane yapıyor Avrupa’da çoğu hastanede kaldırıldı vs dedi zaten doğruluk payı da çok düşükmüş güvenilirliği yok demişti ikiliniz nasıldı
01rebirth asliu_ gerçekten hiç düşünmüyorlar annleri, madem bu teste güvenmiyorsunuz ne diye yapıyorsunuz aklımızı bulandırıyorsunuz, Benimde çıktı gidip raporu almaya korkuyorum ikilim temiz çıkmasına rağmen
benimmdunyamm asliu_ valla bir sorun yok dediyse yaptırma zaten kağıtta bile yazıyor net birşey olmadığı sadece bir istatiksizlik
asliu_ 01rebirth aslinda benim doktorum çok iyi biri o konuda da sanirim nolur nolmaz diye bunu söyleme gereği duydu
asliu_ benimmdunyamm riskli çıkıp amniyosentez yaptıranlar ve saglikli cikanlar bile var benim cut off degerine yakin ciktigi icin böyle bisey soyledi doktorum cut off un altında sonucta
benimmdunyamm asliu_ bence birşey yaptırma derim ablama doğuma.kadar down sendromlu dediler çocuk için detaylıya gitti perinatolojiye falan hepsine gitti öyle dediler cocukta maşallah hiç birşey yoktu doğumda
Eslem_1 benimmdunyamm demek ki perinatologlara da güven yok benim detaylı ultrason günüm yaklaşıyordu radyoloji uzmanına mı yoksa perinatolağa mı gitsem diye düşünüyordum ama yüzde yüz net bilgiyi veren yok demek ki 🌸 neye göre öyle demişlerdi ablanıza organlarda ne gördüler ki bu denli kesin konuşmuşlar
Adileeselvi asliu_ Benim ikili testimde biraz riskli çıktı perinatoloğa gittİm bir problem görmedim dedi oda sonra üçlü test yaptırayım mi dedi hiç gerek yok üçlü daha kafa karıştırıcı dedi yapmadı
benimmdunyamm Eslem_1 valla herseyine öyle demişler kaç doktora gitmişler kemik yapısına falan fistan hepsini down sendromu dediler cocukta hiç birşey yok maşallah şimdi 6 yaşında