YeniAnneee06 Aybiketopal bende 16 haftalik hamileyim 3. Doz biontek sıram geldi ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum 2 aşımı hamilelik öncesi olmsdm. Siz hamilyken aşı olmssnz bebek de bir etki yaratmadı demi
YeniAnneee06 Aybiketopal şükür siz hafif atlatanlardnsnz çok geçmiş olsun bir kez de Bnde aşırı hastaydm yeni hamileydim aşırı boğaz ağrısı grip arada üşüme hafif kırgınlık ama test vermedm bn ev de 10 gün meyvelerle zor iyilsdm gripmydm kovid mı.bilemicm
glsmsny mammaaa33 7. Günüm benım de 20+5 2 doz aşılıyız. hala bazı belırtıler var. Burun akıntısı geniz akıntısı tat ve koku kaybı…ne zaman geçer bılmıyrm. yarın tekrar test vercez inşallah tekrar pozıtıf çıkmayız.
Ipekyrdy mammaaa33 2.günüm öksürmekten ciğerim ağrıyor 11 haftalığım 2 doz aşılıyım inşallah durumum ağırlaşmaz 😥
Bilgecee Ne kadar çok covitli hamiş var ya yazık bize valla. Ben de 31 haftamdayim 2 doz asiliyim dün test verdim bugün sonucu çıktı pozitif. Halsizlik burun tıkanıklığı bel ağrısı tat koku çok az var. Baş ağrısı va. Allah’tan asiliyiz yoksa nasıl olurduk.
Cansumuratt mammaaa33 5. Günüm bitiyor çok şükür burun tıkanması dışında hiçbişeyim yok 5 gün öncesinden 2 gün boğazımda yanma vardı sadece test yaptırmayı bile düşünmüyodum ara ara oluyordu çünkü 🤷🏼♀️Ama çok şükür bu şekilde de 2 günü atlatırım 🤲🏻Herkese acil şifalar inşallah en hafif şekilde atlatırsınız🤲🏻🌸
mammaaa33 Cansumuratt benim de bugün 4. Günüm halsizlik burun tıkanıklığı iştahsızlık vardı inşallah yarın daha iyi olur
Cansumuratt mammaaa33 iştahın olmasa da zorla yemeğe çalış ki bebişe gitsin🤲🏻 Yemeyince de halsizlik artıyor bol bol dinlen
betull_3004 mammaaa33 ilk gun bogaz yanmasiyla basladi sonra belden asagi komple agri olustu oturunca yatinca heryerim agriyordu siddetli bas agrisi ve dis eti agrisiyla devam etti suan sadece öksuruk ve bogaz agrisi var hayirlisi bakalım baya ağıŕ geçiriyorum.
Ece003 mammaaa33 benim son günüm ama halsizlik çok var koku ve tat yok 36+3 oldum iyice mahvoldum artık
Serapcemre mammaaa33 bgün tam 12.günüm test vermedm tekrarevdeym die ama gribe çevirdi 😥ilk gün cok zordu
Gamze23_65 mammaaa33 3. Günüm öksürüğüm zorluyor 37. Haftadayim kasıklarım çok ağrıyor kovidi atlatmadan doğum olsun istemiyorum 😔