Mucizebebek6 Ben 6 haftalık gebeyim bebeğimin kalp atışını alamadık 1 hafta beklememi söylediler sizdede bu durum oldu mu
byzza16 Mucizebebek6 bazen 8-9.haftada duyuluyor sıkmayın canınızı. İlk gebelikse insan heyecandan duramayip hemen gidiyor ☺️ benim ikinci gebeliğim 6+6 haftalık hamileyim şuan daha gitmedim cumaya randevum var o zaman dinlicez inşallah
Zehragniken Mucizebebek6 daha cok küçük oldugu içindir canım. Bende ilk 6+4 de duydum ama o kadar küçüktü ki çok az geliyodu sesi. Sonraki kontrolde daha gür ve güçlü geliyordu kalp atisi. Canını sıkma 1 2 haftaya net duyarsın
bayanelaa byzza16 benimde suan 5+4 bende 8 haftaya kadar durup öyle gideceğim ilk insan beklemek istemiyor ama ikinci olunca geç olsunda guc olmasın daha net duyulur inşallah 😇🤲
byzza16 Kavakyellerihercai ilk gebeligimde bu haftalarda bulantım çoktu şimdilik pek yok ilkinde hiç uykum gelmiyordu bu gebeligimde bütün gün uykum oluyo
eylulummmm @Mucizebebek6 çok normal canım ben 6 haftalıkken keseyi bile gorememistim 1 hafta bekleyip 7+3 te gittim hem bebeğimi ve kalp atışlarında duydum
Kavakyellerihercai Mucizebebek6 vajinal mi baktı yolc kesesi var mıydı kesede kese fotoğrafınızı atabilir misiniz
Bebekko34 Evet 6.hafta duyamadık çok korkmuştuk 1 hafta sonra gittiğimizde duyduk çok şükür🙏🏼 Çok küçük olduğu için duyulmayabiliyor o yüzden korkma Allahın izniyle duyarsınız insallah 🙏🏼
Mucizebebek6 6 haftalık gebeyim o gün yeni öğrendim hamileliği kalp atışını alamadıklarını söylediler kese vardı kalp atışını alamadıkları için bebeği düşürtmeyi teklif ettiler ben kabul etmedim 1 hafta daha beklemek istedim
Medine3868 Mucizebebek6 banada gittim doktor dediki kalbi atmıyor şuana kadar canlanması lazımdı perşembeye aç kal dedi kürtaj için hemen ölmüş demek istemiyorum dedi gün sonra tekrar gel dedi 6+1 de gittim pıt pıt attı kalbi doktorlar ne dediğini bilmiyor
Mucizebebek6 Kan değerim 10000 3 kere kan testi verdim sabitti kan değerim yaşamıyo olsa düşerdi değil mi kan değerim