Aryaaras medicana nil okur asla tavsiye etmiyorum profilime girip okuyabilirsiniz başıma gelenleri. Şimdi meram yeni yol BAŞARAN kliniğe gidiyorum. İki doktorda kardeşler. Muhteşem ilgililer. Çok merhametlilerde ayrıca çok detaylı muayeneler yapıyorlar. Mustafa başaran benim başımdan geçen talihsiz olayı bir arkadaşım sayesinde öğrendi yeni gebe olduğumuda öğrenmiştim. Direk telefonumu almış beni şahsen kendisi aradı ve hemen muayeneye bekliyorum hemen bugün dedi. Eşimle gittik muhteşem bir ilgi alaka. Muayene 350 tahlilleri vs aile hekimliğinde aldırıyor ücretsiz zaten. Doğumu kızılay yada akademide yapıyormuş tercihinize göre. Hiç erkek çekinceniz olmasın zaten 36 haftaya kadar hiç alttan muayene olmuyor. Alttan muayene olsa bile sonuçta doktor onlar. Ben bir kere bayana gideceğime 10 kez erkeğe gitseydim dedim keşke. Bayan diye güvendim bi ark önermişti. Dünyamı kararttı. Çok güzel erkek doktorlar var. Hiç çekinmeyin erkek doktordan. İstisnaalar hariç çoğu kadın doktordan daha ilgililer.