Busraquner Kızlar ben ileri boyutta migren hastasıyım gebelikte hap vs kullanılmadığı için bana mentöl özelliği çok ağrı kesici formunda kas gevşetici özelliği vs de olabilir krem lazım sakın migren taşı demeyin hiçbir işe yaramıyo daha ağır bi krem olmalı ki uyuşsun damarlarım lütfen kullandığınız mentölü çok özellikli krem varsa yazarmısınız
Gorkem97 Busraquner at kestanesi covidliyken eklem bacak agrilarimi bas agrilarimi o gecirdi düşün felaket yakiyo agriyi cekiyo alnima dokundugumda hissetmiyordum o derece
Bkyya Busraquner mentollü migren bantları oluyor canım soğuk uygulanıyor kullanmadıysan bir dene istersen ben onlardan kullanıyorum rahatlatıyor
denizvebulut Busraquner eczanelerde satılan küçücük bir merhem var. markası sanlı. Fiyatı da 5-10 lira gibi bişey. İki çeşidi var. Kırmızı olanı çok etkili. Can yakacak ve sürülen bölgeyi kizartacak düzeyde yakıyor, bende çok işe yarıyor.
mucizevar Busraquner benımde migrenim var ileri derecede şanlı markasının mentollü merhemini kullanıyordum ancak paraben olduğu için içinde bebege zararı dokunmasın dıye onu da kullanamıyorum.doğal okaliptus yağı bana çok iyi gelıyor başımı soğutuyor sanki
ipekveatlas benim de migren ataklarım oldu hamileliğimde başlayan 3 gün ağrıdığını bilirim, mentollü migren taşı değil de benimki yağ gibi bişeydi böyle sürüyodum şakaklarıma enseme alnıma gerçekten bi 15 dakikalığına rahatlatıyodu eczaneden almıştım adını bulursam yazayım (doktor onaylamıştı)
Busraquner Bkyya kullanmadım ama geçirir mi sanmam normal migren değil artık üst evrelerde herşey malesef geçirmiyo
Busraquner denizvebulut migren için mi kullanıyosunuz bende kü ileri düzey migren çünkü umarım geçirir krem
Halis25 Rahiki mahtum sitesinden karanfil kremi alabilirsiniz. Migren taşı benimde baş ağrısı kesmiyor, at kestanesi, vicks hepsini denedim. Bahsettiğim krem eşimin ameliyat ağrılarını dahi kesiyordu. İçeriği de temiz umarım sizede şifa olur 🍀
Busraquner Halis25 dediğiniz kremi biraz araştırdım hatta instagram sayfasına mesaj attım ama karanfil kreminin içeriğini okuduğumda da ağrı kesici yapıya sahip bişi görmedim çok şiddetli ağrıları geçiriyosa ne mutlu da ben içeriğinde göremedim çünkü benim ağrılarım da ileri boyutta
Halis25 Busraquner Ben şifa niyetiyle sürüp ,faydasını gördüm ufak boyutu alıp deneyin derim aynı niyetle inşallah sizede şifa olur 🤲🏼🤲🏼
Halis25 Busraquner Eşim aynı bacaktan ön çapraz bağ ve Menisküs ameliyatı oldu. Kremi bir kere sürdükten sonra ağrı kesici içmeyi bıraktı ☺️ dediğim gibi niyet alıp sürün kremi