Gulseninannesi Kızlar bebeğim küvezdeydi çok şükür buhün çıktı . Küvezdeyken ben süt sağıyodum hastaneye götürüyodu eşim. Sabah 8de sağıp poşetle dolaba koymuştum. Öğlen de kızım çıktı. Doktor evde sağılmış süt varsa ve dedi . Dolaptan çıkardım ısınmasını bekliyorum ısınınca biberonla vericem. Sizde dolaptan çıkan sütü ısınmasını bekleyip mi veriyorsunuz?
[silindi] Gulseninannesi canım sütü biberona dök biberonu da sıcak suyun içine koy biraz bekle eline hafif dök sütü bakalım ısınmış mı. Kolunun iç tarafına dök.
1234 Gulseninannesi buzdolabında 3 gün Dışarda 3 saat bekleme süresi var anne sütünün cnm bana hemşire soylemişti Sütü biberona koy bardagın ıcıne sıcak su koy biberonuda oyle ısıt cnm direk ocakta ısınmıcak
Gizemmyigit Benimde bildiğim sağılan süt ısıtılmaz, benmari usulü sıcak su dolu kabın içine koyarsınız ve ılınır ztn
Gulseninannesi Elcnerdgn canım ısıtma derken ocakta ısıtmak değil zaten. yani bekliyo musunuz dışarda ısınmasını yoksa dedikleri gibi benmari usulü sıcak suyun içine falan mı koyuyosunuz demek istedim. Hastanede sanırım makinayla ısıtıyolardı da onun için sordum