Minigim1360 Kizlar acil bakarmisiniz 19.haftadayim bugün salık ocağına gittim bebegin kalp atisina baktırmak için ebe bebek biraz aşağıda geldi Bana ama hareket ettiği içinde olabilir istersen bi git doktora dedi başına gelen varmi göbek deliginin altında
Marblingg Minigim1360 benimkide asagidaydi bi anda dustu acil serklaj alindi ve 10 gun sonra erken dogum yaptim bu gecen sene oluyo suan yine hamileyim 11 hafta doktor biraz asagiya inmis acil degil ama onlem icin yine dikis atalim dedi alttan muayene ettir kendini doktorun baksin karindan belli olmuyo cunku o bakar olcer karar verir zaten
Elifgoktug1 Minigim1360 19 da zaten göbek deliğinin altında oluyor da bebek 24 ila 26 dan sonra yukarda oluyor baktirmakta fayda var tabiki
Muno22 Benım hep asagıda hatta seyımın üştunde kafası hep yanı onda bir sıkıntı olmuyo olsa bende olurdu galıba
Minigim1360 Marblingg kqc haftalikti cnm gobek dediğimiz altında cok da aşağıda hissetmiyorum hareketleri anlamadım 2 hafta önce kontrole gittim bir sıkıntı yoktu yaa ikinci hamileligim ilkinde bu haftalarda sagida diye hatırlıyorum napayim persembe randevu aldim yoksa acile mi gitsem
Zeytininannesi01 Marblingg Bişey soracam size benimde aşağıda 32+6 günlüğüz baş geliş demişti 32+0 da ama hiçbir işlem uygulamadı devlet hastanesinde muayene olmuştum iki üç gündürde çatı kemiğimin ağrısından hareket edemiyorum sizde de böyle mi olmuştu ona göre tekrar doktora gideyim 🤷🏻♀️Daha küçük çünkü
Rahime_47 Minigim1360 22 haftadan sonra dahq gobek deliginin ustune çıkıyor.norml yani sizin hemşire bisey bilmiyor
Minigim1360 Rahime_47 inşallah cnm ya randevu aldım persembe bakalım içimden çıksın strese girdim vallahi
Marblingg Zeytininannesi01 benim kasiklarda agri ile acile gitmemle basladi orda dediler dusuk yapio olabilirsin diye sizin buyuk 32 hafta doktorun dedigi gibi olabilir yani cok bisey diyemem yanlis yonlendirmektw istemem ama kontrol zamaninizda bi olcturun rahim agzinizi