Sinemmmmm58 seym4 arkadasim 29 haftalikken dogum yapti canim bende suan 24 haftaligim 1 cm acilmam var bakalm merak ettigin bisey varsa sorabilirsin
gamzosgamzos seym4 29+6 hamileyim bebegim 2 tur kordon dolamış boynuna kasılmalarım var ve sezaryen yerim incelmiş 😔 erken doğum riskim var malesef
FeriDee seym4 23 haftalığım rahim ağzı kısalığım var açılma yok ama erken doğum riskim var. Yatıyorum öyle ama pek de mümkün olmuyor
Zeytininannesi01 Sinemmmmm58 Bebeğiniz aşağıda mı ve çatı ağrınız var mı ben şu an bunları yaşıyorum ağrıdan hareket edemiyorum ve bebeğimin hareketleri kasığımda hep 32+6 günlüğüz bu arada
seym4 Sinemmmmm58 rahim ağzı kısağıyla açılma aynı şey oluyor değil mi? Bende 31 haftalığım ve dün 19 a düşmüş yarın tekrar gidicem 18 olursa yatış vereceklermiş.. Allah yardımcımız olsun
Sinemmmmm58 Zeytininannesi01 makat gelisli bebek ama ben de dediginjz gibi kasiklarimda ve rahmin ustunde hissediyorum ara ara baskim oluyo hatta ikinma istegi geliyo batmam oluyo o batma ve agri girdigi an kitlenip kaliyorum zaten 😏 bizde 24 haftaligiz daha
seym4 Zeytininannesi01 evet aşağıda yani mahrem bölgemde dönerken ağrılar oluyo sadece bi kaç gündür hafif ve kısa süreli kasılmalar bıçak kesiği gibi ağrılarım oluyo. Allah yardım etsin canım
seym4 FeriDee sıkmayın canınızı Allah yâr ve yardıcınız olsun. Olumsuz düşüncelere kapılmayın bol bol yatın ben şu anda öyle yapıyorum elimi bi şeye sürmüyorum. Umarım zamanında sağlıkla alırız canım Allah büyük
Aydogdu2 seym4 13 +3 deyim şuan rahim ağzı kısalıyor pazartesi serklaj olcam erken doğum olma ihtimali yüksek ilk kızım da 30+1 de doğdu şükür 3.5 yasinda
Aydogdu2 FeriDee ilk gebeligim de 25+5 de 1 günde 5 cm acilma olmustu öyle serklaj olmuştum 1. Erken doğdu diye doktorum hep olcuyordu 12. Haftada 27 mm çıktı 10 gündür sürekli yatıyorum riske atmamak için serklaj da olucam
Zeytininannesi01 Sinemmmmm58 hayırlısıyla bi sağlıklı doğursaydık 😄mahvoldum her ay yeni bi sıkıntı yaşıyorum hatta her hafta değişik yerlerim ağrıyor 4 buçuk aya kadar bulantı kusmam vardı 🤦🏻♀️Sonrasında da ağrılar başladı 😤😄
Funday35 Sinemmmmm58 Bende 23 haftadayım bebeğim makat gelişi bende kasıklarda rahmimin üstünde hissediyorum haraketlerini makat gelişi demek kötü mü anlamadım ya 😣
Sinemmmmm58 Zeytininannesi01 ben 5 ay boyunca hicbir sekilde sulu yemek yapamadim hep.makarna tavuk yapyodum 🤣🤣 yeni gitti koku seylerim valla
Aleynapolatmert seym4 merhaba canım bende 17+6 haftadayım erken doğum riskim var duruma göre serkilaj yapılacak 2 haftada bir kontrole gidiyorum
Zeytininannesi01 Sinemmmmm58 bizdede sağolsun annem ve eşim yaptı yemekleri bana sanki oturduğum koltuk bile kokuyordu 😂
Sinemmmmm58 Zeytininannesi01 vallahi oyle ev esim kizim kendim hep kurufasulye kokuyodu esime soruyodum dalga geciyodu🤣🤣
Sevgi02020 seym4 ay sizin bu dediğiniz şeyi 4 gündür yaşıyorum hareket edince dönüce mahrem yerm dayak yemiş gibi acıyor kasiklarim yürürken damarın kopacak gibi oluyor ve henüz 26 haftaligim
Zeynepp97 seym4 33.haftada doğum yaptım 11 gün önce , rahim ağzı kısalığım vardı 31.haftada açılmam olmuştu 33 e kadar durdura bildiler doğumu