parasetamoll cemre27 süt içip temiz hava alın bolca bilinç kaybı kusma görme kaybı olursa direk doktora
Sultan42 cemre27 göğüsünde daralma nefes almada zorluk baş dönmesi öksürek var ise mutlaka doktora gidin hem sizin hem bebek için ama bu tarz şikayetleriniz Yok ise evinizde ayran yoğurt ve süt yiyip içebilirsiniz inşallah birşey olmaz korkmayın
Kubraaaozz cemre27 kendini kotu hissediyosan korkma bisy olmaz insallah ama basin donuyosa yada miden bulaniyosa acile bi gorun icin rahatlar bende cok ugrasiyorum camasir suyuylaa cok kotu bi huy ama kullanmayincada icim rahat etmiyorr 😓
sudamlasi cemre27 çamaşır suyunu çok kullanma canım hatta mümkünse doğum yapana kadar kullanma mecburen kullanacaksan kokusuz olanları var temin edebilirsin👍🏻
Sultan42 cemre27 benim başıma geldi geçen sene şeker bayramı arifesi ozon ve porçözden zehirlendim ve dedigim şikayetler oluyor
Esesli cemre27 ben ayda en az 3 şişe kullanıyorum çamaşır suyu kokusu zararlımı bilmiyorum çok kullanınca anlamıyorum herhalde bağışıklık kazandım. 2 gündür alamadım hatta alıp döksem bi şöyle lavabolara falan rahatlıcam.