Minikkusummmm Annekuzusu_0 evet erken doğum riskinden dolayı karnımda bi sertlik olmuştu ondan verdi sizin erken doğum riskiniz neyden kaynaklı
Annekuzusu_0 Minikkusummmm benimde vajinamda baskı hissediyodum ultrosondada çıktı tekmelerinide bazen vajinada hissediyorum o yüzden verdi
Mucizem_211 Annekuzusu_0 Allah büyüktür geçer zaman benim tüp bebek hemde plasenta previa rahime yakın olduğu için hep yatıyorum zaman geçmiyor
NehirinAnnesiii Mucizem_211 Benimde plesantam rahim ağzına yakınmış ondan kanamalarim oluyor progestan kullaniyorum yatiyorum sen kaç haftaliksin canim ben 11+4
Annekuzusu_0 Mucizem_211 benimkide o yüzden işte bide tekmelerinde arada rahimde hissediyorum sizdede oluyomu
Sultanee Annekuzusu_0 Bu hafta 12 bitiyorallahın izniyle. İlkim düşük olduğu için 2. Gebelikte risk olmasa bile 3 ay boyunca fitil olarak verdi doktorum sabah akşam.
Mucizem_211 NehirinAnnesiii 33+2 haftalık olduk canım senin hastan baya erken dinlen kalkma yukarı çıkar o benim sonradan indiği için düzelmedi ama senin haftan çok erken hiç zorlama kendini hep dinlen
NehirinAnnesiii Mucizem_211 inşallah kalkar canım dinleniyorum bol bol dikkat ediyorum bakalım inşallah seninkine yukarı çıkar dogumuna kadar
Mucizem_211 NehirinAnnesiii inşallah canım benim inşallah korkma bişey olmaz dikkat et yeterli Allah yardımcın olsun inşallah 😍