Yukselemn 38+3sanah kanli sümüksü kanama oldu lekelenme şeklinde ama sancı falan yok acaba bir hafta sürer mi
esmer3 Yukselemn benim nişanım geleli 3 hafta oldu daha doğurmadım kimisi akşamına doğuruyor belli olmuyor yani
MelekMervertlek Yukselemn nisandan sonra 4 gün doğurmadım sancim bile olmadı nst kötü çıkınca sezaryen oldum en son
zeeynepp19 Yukselemn nişan gelmeden önce hissettiğiniz herhangi bi farklılık oldu mu? Ağrı sancı veya değişik bi hal. Ben de 38+2 deyim daha gelmedi nişanım ama merak ediyorum öncesinde birşey hissedilir mi acaba
Hruu esmer3 günlerimiz ayniymis canım tık yok gelmicek gibilerr benim aklimda hepp subatin ortasında doğurmak vardı şimdi subati devirir miyiz acaba🤣🤣
esmer3 Hruu ay ben de hep 14 şubata kadar doğurcam diyordum şimdi martı bulacak diye korkuyorum🤦🏻♀️🤣
Hruu Yukselemn akıntı gibi ama yoğun hali geldi bugün ama Nisan olduğunu sanmıyorum canım Pembe veya kahverengi değildi 🥲
Gmzeucr Şubatın 20si doğum günüm oğlum tam o zaman doğsa ne kadar mutlu olurum ama 36 haftalık oluyorum o zamanlar doğmaz sankim 🤣
Yukselemn zeeynepp19 yok sabah uyandim tuvalete gittim kanlı adet gibi pelte düştü baya vardı yeni adet olur gibi
bebislerimi_buyutuyorum zeeynepp19 evet ben 1 gün önceden sancilarimi 10 dakikada bir hissediyordum zaten gecesinde nişanim geldi sabahinda 39+6da sezeryan ile doğum yaptım