Yildizparlak Kokturk dünku sonucum 623 idi bugün 773 çıkmış.26 saate göre yükseliş nasıl.sizce iyi mi
Kokturk Yildizparlak dün ise normal bence siz iki günde bir yaptırın canım böyle kafa karısır saatlik bile değişiyor bu değer Dün akşam yaptın bugun sabah diyelim az değişmesi normal bence iki günde bir yaptır olurmu
Patito__ Yildizparlak yani kesin birsey soleyemem hastane farkliysa ondan bole cikmista olabilir birkez daha berince daha dogru sonuc alirsiniz ikinci gun verin tekrr Kan pihtilasmasj icin kan sulandirici veya igne kllanmiormsnuz
Yildizparlak Patito__ aynı hastahane ama.daha 26 saat geçti sonuçta Perşembe günü tekrar vericem bakalım
Yildizparlak Kokturk Evet canım 24 saat arayla böyle yapmıştım doktirum bana 3 gün ara verdirdi iki katı olursa sıkıntı yapma dedi yarın tekrar gidip vericem pazartesi ve perşembe gününe göre sonuçları degerlendirrcekmis günlüğe bakma o önemli değil dedi
Halisenur Merhaba bende bişey soracaktım bugün bende test yaptım baktım çıkmadı bende bi kenara koydum umudum olmadığı için sonra unuttum 2 3 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı sizce beklemekten olmuş olabilir mi
Yildizparlak Kokturk sonucum 1185 çıkmış doktorum oksapar iğne başlayalım dedi pazartesi günü sonuç 623 idi Perşembe günü 1185 çıkmış nasıl artis sizce
Kokturk Yildizparlak Oksapar ne bilmiyorum canım ama burda kızlar cevap verir bence artış olması güzel hemde iki kat artmış avakado falan ye çok yorma kendini bebek tutunsun inşallah canım allahım isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Yildizparlak Dolunaybelinay canım pazartesi beta 623 du bugün 1183 çıkmış nasıl sizce artış iyi mi bana biraz az gibi geldi de
Dolunaybelinay Yildizparlak hayır iyi tabi. Benımde 78 Di bir jaö gun sonra 975 artık net belli Di gebelik var
Yildizparlak Kokturk amin Allah razı olsun sizinde kucaginizi boş bırakmasın inşallah bende 17 aydir bekliyorum 1 kimyasal 1 dış gebelik oldu kan pihtilasmam var oksapar kan sulandirici iğne canım
Kokturk Yildizparlak benim de 17 ay hiç olmadı biliyomusun şümdi üç aylığız allahıma şükür inşallah senin yavrunu da bağışlayacak rabbim hiç stres yapma herşeyin başı stres içüni ferah tut güzel anne 🥰😘