Blossom00 Kızlar bata 2 gün kaldı erken gebelik testinde sonradan çizgi görür gibi oldum sizde görüyor musunuz? Birde bu testlerde kuruma çizgisi oluyor mu?❤️ 
Mom545441 Blossom00 hayali çizgi var sanki ama az kalmış net çıkması lazım inşallah geç döllenmedir canım🙏🏻
Esmavoles Blossom00 cizgi silik ama kuruluk cizgiside olabilir yarin tekrar ddneyebilirsin insallah hayirli haberler alirsin canm❤️
dezgi Blossom00 kuzum benim 10 gün kala böyleydi 8 gün kala direkt net çıktı iki gün sonra tekrarla bence netleşir inşallah kan verirsin sonra da 🙏
Meceyi Sizi yanıltmak istemem ama sanırım bu erken olandan marka test bnde yaptım böyle çıktı hevesle gidip kan verdim 0.100 negatif çıktı bu test çok yanıltıcı oluyor kendinden hep bir silik iz var
Blossom00 Meceyi evet canım bende pek inanmıyorum bu testlere kararsız kalıyor insan inşallah hayırlı haberler alırız tez vakitte🤲🏻♥️
byzza16 Blossom00 benimde bu şekilde çok silik bir çizgi vardı kan verdim 38 çıktı gebelik vardı ama çook yeniydi o yüzden böyleydi sonrasında yükseldi ve kesin hamileydim☺️ inşallah sizde hamilesinizdir
Meceyi Blossom00 inşallah belkide benim başıma böyle gelmiştir sizde vardır gebelik en iyi sonuç kan testi ben iki aydır aynı bu marka testteki o çizgi çıktı diye hevesle kan verdim ama hep negatif çıktı umarım sizde vardır
muziceanne_ Blossom00 bence normal testten yaptır daha iyi tabi benim fikrim erkn gebelik testleri kuruduğunda hayali çizgi yapıyor ama bir hayali çizgi bende gördüm inşallah vardır ☺️🙏
Blossom00 Meceyi inşallah canım umudum yok zaten bu ay varsa çok güzel olur tabi belirti olarak sadece yumurtlama gördüğümden beri göğüslerim ağrıyor yoksa da hormonal bir sıkıntı oldu sanırım