Ozlemdrn Boyle herseyi İnternete bakıyorum ya ne yapmamız gerek başlıca söyler misiniz Hamileler ete dokunamaz saç kestirmemesi gerek ne bilim aklımıza takılıyor hamisler🤰🥰
esmer3 Ozlemdrn hurafe canım bunlar ama kurbanda ben mecbur ete dokundum dokunduktan sonra elimi yıkamadan kendime hiç değdirmedim elimi yine de🤣
gizzzy35 Ozlemdrn Ete dokunma olayı bakteri kaynaklı. Elinizde ufak bir kesik bile olsa bakteri kapabilirsiniz diye.
MerveeD Ozlemdrn Valla hergun etli tavuklu yemek yapıyorum hıc te bır sıkıntı olmadı cok sukur ben sadece ciğere degılmemesı gerekir dıye bılıyorum yada buna inanıyorum
Deletedmom_85 Ozlemdrn çevrem de iki üç kişi var. Hepsinde de yüzünde ciğer lekesi var. Annesinin yüzünde dokunduğu yer de. Bende hurafe olduğunu düşünüyorum ama çevrem de gördükçe de insanın aklı kaymıyor değil Ama ciğer lekesi bence kalıyor. Eti bilmiyorum tabi
Usnac1995 esmer3 hurafe olduğunj sanmam bana hemşire söylemişti belki oda hurafeye inanıyodu bilemem 😂 ama ette bi bakteri varmış enfeksiyon yaparmış
esmer3 Usnac1995 çiğ et yerseniz olabilecek bi enfeksiyon bu tam pişmemiş et, şarküteri ürünleri, çiğ yumurta hepsinden olabilecek. Ben de hemşireyim 🤣eskiler çocukta leke çıkar diye dokunma diyor