ozlmmmm Deneyimli arkadaşlar; 4 gün önce sezaryen ameliyatı oldum,ameliyattan çıktığımda yaklaşık 4 kilo gitmişti bebek zaten 3700 doğdu.bu kadar az mı gidiyor bir,ikincisi ise göbek bölgem komple kapkara morluk oldu yani 30 cm çapında neredeyse başına gelen var mı,üçüncüsü ise ellerim ayaklarım hamilelikten daha da şiş normal midir? bi yardımcı olur musunuz
Gurbetgelini ozlmmmm canım bende 34 gün önce ikinci sezertsnımı oldum Doğuma 87 kilo gittim eve geldiğimde 85 tim çünkü çok ödem şişlik oluyor bu da normal zamanla bol su içerek geçiyor onlar şimdi 75 kilo oldum bir 10 kilo fazlam kaldı onu da verirsem yeter. Karnındaki morluğu da doktoruna sor belki önemli birşeydir
Sevdaaa ozlmmmm benimde sezeryandan sonra kocaman kapkara bi göbeğim vardı sanki doğum yapmamış gibi 14 kilo almıştım.simdi 15 gün oldu fazladan 5 kilom var ama karalık hala duruyor bende sorduğumda geçeceğini söylediler 😊
ozlmmmm Gurbetgelini teşekkür ederim size de geçmiş olsun telefonda sordum yağ tabakası kanı emer dedi de benden başka başına gelen duymadım hiç o kadar büyük ki kapkara bir de cumartesi muayenede göstereceğim inş
Burcu59 Geçmiş olsun öncelikle ben bu gebeligimde 10 kg aldım tam 5.gün tartıldıgımda 8 kg gitmisti bugun 15.gün ilk kiloma dönmüsüm. Ama her hamilelikte farkli oluyor bundan once 20 kg alip 14 vermistim ve 6 kg verememistim bitürlü. Göbek bölgesinde esmerlik hatta siyah gibi oluyor o bendede oluyor zamanla geciyor. Sislikte ilk günler oluyor el ve ayakta özellikle bu sefer ayaklarim sismesin diye ameliyatta varis corabi giydirdiler bana. Sisliginizde inmeye baslamasi lazim bikac güne inmezse doktora danisabilirsiniz 😊
ozlmmmm Burcu59 teşekkür ederim yanıtınız için size de geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşirim ben de,morlukları telefonda doktor yağ tabakası kanı çeker sarsın demiş,siz sarma gibi bir şey yaptınız mı
Burcu59 ozlmmmm aslinda doktor gerek yok dedi ama digerinden tecrubeliyim sarmayinCa gobek kaliyor genetik olarak varsa eger. Korse takiyorum o yuzden gobek toparlayana kadar takacagim
Gozdealpu 21 gün önce sezaryen oldum. Doğumdan çıktığımda nerdeyse doğum yapmamış gibiydim. 5. Gün tartıldığımda 11 kilo gitmişti. Karnımın inmesi zaman aldı. Dinlendikçe ve kanama oldukça göbek iniyor. El ve ayaklarınıza zeytinyağı ile masaj yaptırın bol su için ödemi atarsınız. Morluk konusunda bilgim yok
ozlmmmm Burcu59 kaçıncı günde takmaya başladınız acaba korseyi bir de nerden aldınız marka model nedir? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama hiçbir bilgim yok bu konuda 😔
Gozdealpu ozlmmmm rica ederim. Sizin sezaryen yeni. Korse tam dikiş bölgesine denk geliyor. Ben kullanamadım. Toparlayıcı korse külotlar var göğüs altına kadar onlar daha rahat olabilir ilk zamanlar
Burcu59 ozlmmmm estagfurullah ne demek benim 3. dogumum ücünde de doktor 1 haftadan itibaren kullanabilirsin dedi korseyi. Ben gecen dogumumda aliexpressten almıstım kopcalı korselerden waist korse diye geciyor adı fiyati biraz yuksek ama baya ise yarıyor. Ben alırken 50 tl idi aliexpresste ama simdi dolardan falan etkilenip 100 falan olmus sanırım fiyatları. Bende yakinda tekrar alacagim kucuk bedene gecmek icin.
Meriz 9 gun önce Sezeryan oldum. Şiskinligim 2 katına cikmisti. Bayram dan sonra doktora gidecegim dedim. Dunden bu yana siskinlik kayboldu kendimi kus kadar hafif hissediyorum. Saniyorum ki normal bir durum korkmayın bol bol su icin
Ayazim Konu dışında bi soru olacak ama herkes sezeryan yapmış diye buraya yazıyorum sütleriniz ne zaman gelmeye başladı yeteri kadar oluyo muydu neler yaptınız bu konuda
Meriz Ayazim sut kisiden kisiye göre değişiyor eger doğum öncesi hic gelmediyese sütün ya yaninda mama gotur ya da sana tavsiyem sut sagma makinesi al. Benim sutum olmasına rağmen bebeğim meme ucum olmadigi icin ememedi. 6 gun mama ile beslemek zorunda kaldim. Elekrikli süt sagma makinesi aldim lansion. 2inci gunde ucu çıktı ve içinde olan sütü cekti. Ondan sonra bebegim emmeye başladı. Boşa gecen 6 günüme üzülüyorum.
ozlmmmm Ayazim benim hemen geldi inşallah ama benim sancılarım başlamıştı ve suyum falan gelmişti onlar etkiledi mi bilmiyorum.bundan sonra ne olur bilmiyorum ama başımda bazı psikolojik etkenler var çünkü