Colahusu Doktorun dediğine göre 5 haftalık hamileyim ve canım sigara dan baska bişey istemiyor hamilelikte sigara kullanan varmı ya da bıraktınuz mı bende bırakmak istiyorjm ama canım yemek istemiyr sadece sigara istiyor 😕
Bebiscann Colahusu canım benim hamileliğimde 7. Haftadan sonra sigaradan midem bulandı ve 5 ay içemedim inşallah sende de öyle olur, sonrasında canım çok istedi ama yemin ettim doğumdan sonra içeceğim diye, yeminimi bozmadım ve doğumdan sonra başladım
papatya981 Colahusu tabi siz bilirsiniz ama sizden bebegede geçiyor o sigaranın zarari ben içmiyorum icenede saygım var belki dayanılmaz can isteyince ama şuan minicik birşey o inşallah kendinizi tutabilirsiniz veya başka yollar deneyin tiksindiren şeyler vardı görüyorduk 🤷
Fatma29 Colahusu oğluma hamileyken bende ilk öğrendiğim zamanlar sigaraya cok meyilli oldum sonra birden soğudum 2 ay kadar icmedim sonra tek tük içtim doğum yapana kadar. Şimdi tekrar hamileyim ve ogrendigimden beri tiksindim ve içmiyorum hala
Pamuk_02 Valla ben hiç tiskinemedim maalesef azalttım vicdan azabı çekiyorum ama elimden de bırakmak gelmiyor bir türlü
_aren Colahusu bende 7 haftalık hamileyim ve çok üzgünüm ki sigarayı bırakamadım henüz. Ama azalttım eskiye göre, keşke bırakabilsem ama şuan henüz başaramadım.
Aycaaaaa Üzülme 26 hafta bitiyor benimde 2.3.4.5. Ay hiç içmedim ama günde bir tane içiyorum şimdilerde doktorumda biliyor. Biri geçmiyorum.. sıkılma tiksinceksin emin ol ozaman başlama sakın
Mrvbebk Bende sigara delisi biriyim ki hala dayanamıyorum 7 haftalık hamileyim 2 hastalıktan öğrendim bıraktım mecburen korktum çünkü ama arada çok canim çekince bir duman çekiyorum eşimden hafta da bir kere filan artik gerçekten çok zor insallah hepini bırakırsınız