Hatice2780 Bizde doğudan batıya açiklanmasini bekliyoruz uzatma verdik açıklansa artik Bitlis Hizandayız küçük bir yer ama rahat 4 senedir hizandayım
Etgrlgz Atesbeyinannesi bende doğuda astsubayım canım, eşimde öyle. İçinizi rahat tutun. Doğu Anadolu Bölgesi güney doğuya göre daha rahat imkan vs. Tazminat olarak bir tık aşağıda. Doğu anadolu bölgesi yazmanız aileniz için daha mantıklı olacaktır
Biruykusever Atesbeyinannesi Biz van merkezdeyiz eşim ilçeye gidip geliyor gayet memnunuz şuan hatta uzatma bile verdik gitmemek için . Nereye verdikleri çok önemli şansınıza yani Van güzel 😅
Baldandamla Hilal2626 Tatlım öyle değil ya o mesela 1 sene eşimden ayri kalmak zorunda kaldım ev goturemez yerde olduğu için
Elife_mn Busrabusbus TOKİ’de ki lojman da mı kalıyorsunuz ya tabi herşey var ama ben yüme de arkadaşlar bilgilensin diye dedim çünkü bazen eşim 1 gün deyip 3 4 gün gelmiyordu bir maalesef akübek oluyordu
Elife_mn Busrabusbus birde yanlış anlamazsınız eşinizin ismi nedir belki eşim tanıyordur zaten biz önce sitede oturduk sonra 1 yıl da lojmanda oturup 6 önce de tayine geldik ve siz ne zamandır diyarbakırdasınız
Busrabusbus Elife_mn eşimin görev yeri tabur değil tanımıyor olabilir ama belki de lojmandan tanıyordur kamil uzman
Elife_mn Busrabusbus eşime sordum tanıyorum dedi benim eşimde Mesut Mun belki eşinizde eşimi tanıyordur