Mom_07 sunset_momy doktor nediyor canım peki. Ben 6. Haftada duymadım doktor resmen temizlicekti kese felan var ama 7. Hafataya girdim bekliyorum.. doktorumuda degistrdim.
Oylumbaska bayanelaa bizim de ikiz cumartesi 6 haftalık olacak doktor kalp atışlarını duyacağız dedi üstten ultrasonla mı bakıyor yoksa alttan ultrasonla mı bakıyor kalp atışına? Keseler için normal ultrasonla göbekten baktı. Diğer ultrason beni aşırı geriyor. 😣
bayanelaa Oylumbaska karindan bakar canım eger ki hic duyamayacak olursa o zaman alttan bakar ☺️ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
Gulergulmez Merve352 4 haftalıkken bizim kese bile görünmedi, 5 haftalıkken kese göründü, 7 haftalıkken kalp atışı(o da çok net duyulmadı baya derinden geliyordu)
Papiiii Ozlemdrn nugün duydum 7 haftaligiz 160di çok şükür bebegim iyiydi ama ben iyi degilim knama alanim var bir suru igne ilac dusuk riski😔😔
Nursmom Yeni hamişler herkese hayırlı olsun sağlıkla buyusunler ben 6 bucuk haftalikta duydum bu 7 8 ve hatta 9 bile olabilir endise etmeyin dua edin öperim yanaklarinizdan 🤗💐