Afraninanasi59 Kızlar kızım iki yaşında geçen ay korona oldu biz buna işkembe zorbasi verdik iyi geliyormuş koronaya diğe şimdi devamli iciyir bana çok ağır geliyor onun midesi kaldırıyor bir zararı olurmu cocuga gerçekten bilgisi olan yazabilirmi
Rukiyoloji Afraninanasi59 ay bana yasak olmasa bütün sakatatları önüme yığar yerim özellikle de kelle paça ve işkembe.. çok severim bayılırım yesin hiç bişey olmaz merak hepsi şifa deposu onların
Afraninanasi59 Esmavoles vallah bana çok pis kokuyor ya hamileyim diğe belki kız bayılıyor korkuyorum midesini bozcam diğe gerce birşey olmuyir kaldırıyor midesi demekki😂😂
Afraninanasi59 Polenpolen52 olmuyir vallah dediğin gibi ama ağır ya biraz ben tiksiniyorum 😂 çocuk balık döner kebap sakatat hiç affetmiyor maşallah 😂😂 kokoreç hariç herşey yedi onu vermek gelmiyor içimden ya
Afraninanasi59 Lulikli neden yasak canım sakatat hamilelere sknti mi yaratiyor ben zaten içmiyorum da
Esmavoles Afraninanasi59 hamilelikten kaynaklidir canim oysa sifa deposu kizin demekki baya sevmis normalde cocuklar pek sevmez 😅
Lulikli Afraninanasi59 aynen sakatat yasak canım hamilelere toksoplazma riskinden sanırım tam emin değilim mecbur yemiyoruz
Afraninanasi59 Esmavoles Bunu duyduğuma sevindim çok tüketiyor bu zamana kdr bişi olmadı ama.ileri doğru olurmu diğe çok endişe ettik doğrusu ben sevmiyorum diğe o da sevmicek diğe bir durum yok bagzen bencillik etigimi düşünüyorum ama balık koskusu beni maf ediyor çarpıntı giriyor yüreğime kızım çok sever balık kendim kötü olyrum diğe yapmıyorum ama maske bişi takip yapcam kizima
Esmavoles Afraninanasi59 Afraninanasi59 kizina masallahh canimm ❤️ne guzel balikta tuketiyor iskembe corbasi da iciyor ikiside coxugun sagligi icin birebir ki doktorlar da tavsiye ediyr kelepaca olsun ilik suyuna corba kemik suyu vb cok tavsiye ediyorlar bazi anneler birebir yediremedigi icin belli yemeklere katip oyle yediriyor 😊
Afraninanasi59 Rukiyoloji bende çok severdim ama hamilelikte tiksindim vallahi ya kelle paça işkembe asla yiyemiyorum ağır kokuyor dogurayim su bebisi bende yicem 😊😊
Rukiyoloji Afraninanasi59 ay kötü olmuş ben kızıma hamileyken tavuktan tiksinmiştim. Şimdi oğluma hamileyim herşey yiyebiliyorum ama sevdiğim herşey yasak 😀 o yüzden sebzeyle karnımı doyurmaya çalışıyorum 😀😀 ama çok zor 😩
Afraninanasi59 Rukiyoloji et balık tavuk tamı yasak sadece sebze olurmu ya bana niye doktorum yasak demiyor ki sadece hazır gıdalar tuketme dedi bana karbonhidrat tan uzak dur dedi okdr
Rukiyoloji Afraninanasi59 yok et balık tavuk yasak değil ama ben onları etten saymıyorum 😀 benim için en iyi et yeme şekli paçadır mesela 😀