sinhat Avent biberon alıcam da kaç ml almam gerek ikili almak istyorum bi kücük boy biri büyük boy tavsiyesi olan yazsın anneler ☺️
maviananas sinhat ben tekli olarak 120 ml cam aldım baya uzun bir süre kullanılır zaten büyüğü camı ağır gelir diye almadım
Sevdaerkose sinhat 2 boy set olarak aldım cam önermem bebek tutamıyor ağır geliyor cam naturel plastik almanızı öneririm
Fatma__123 sinhat ilk zamanlar 125 ml aventin biberonu alin. Cam almayın çok ağır ve düşünce kırılıyor. 4 Aydan sora büyük biberona geçiyorsun.
holly sinhat 260 olandan aldım başlık da aldım yedek 8 aydır kullanıyoruz plastik olanlardan çok memnunum
Hamisannee Boesie bende yenidoğan için almıştım bugün geldi plastik cam istiyordum aslında sizin ki cam mı acaba
sinhat Sevdaerkose bende cam istiyordum benim siparş verdiğim de plastik miş bende geri iademi etsem diyordum
Kprn000 sinhat camı allah korusun yüzüne düşme ihtinalini düşünün. Bende cam da var natural da var çok fark var ağırlıkta
Sevdaerkose sinhat bebeğin yüzüne düşme ihtimali olabilir yada üstüne cam ağır ve bi kaç ay sonra kendi tutmaya başladığında cam ağır gelir ve tutamaz sonrasında değiştiririm diyorsanız bilemem ama Philips’in pilastiğine güvenerek alabilirsiniz
Bernako Ben cam olmayanı aldım büyük boy 260 ml iki tane başlık aldım biri 1+ aydan sonra biri de yeni doğan. İki tane almak gereksiz geldi başlığını değiştirip kullanırım diye. Çok ihtiyaç halinde olursam alırım belki
sinhat Sevdaerkose 03 yada 06 ay yedek uç alsam akış için yenidoğan az akması için o takılır mı acaba ??
Sevdaerkose sinhat yenidoğan için 0+ Uç var bende biberon değiştirmek yerine aylara göre uygun uç alacağım
sinhat Sevdaerkose bide avent emzik alıcamda 0-6 ay yazıyo yeni doğunca kullanılır mı veya ne zamana kadar kullanır
Sevdaerkose sinhat yeni doğan için uygun 0-6 ay arası kullanabilirsiniz diye biliyorum bende o şekilde aldım öyle kullanacağım inşallah