Mervedrlkryldrm 26+2 haftalık hamileyim geveligimin basından beri geçmeyen kötü kokan koyu renk akıntım var kusura bakmayın cok hoş bi durum degil sizi rahatsız etmek istemezdim ama kokuyorum bu durumdan doktoruma söyledim vagi-hr× doye bi ilaç verdi gecmezse tekrar gel test yapıcam dedi ne testi olabilir acaba ne gibi sorunlara yol açabilir tekrar kusura bakmayın
Esmaakdag Mervedrlkryldrm enfeksiyon testidir ama ihmal etmeyin korkutmayım sızı ama ılac verir azaltır bol su ıcın enfeksiyon İcin
Sulemrahkuzey Mervedrlkryldrm genelde koyu ve kötü kokan alıntılar mantar belirtisi de olabiliyor bence doktorunuza söyleyin belki fitil verebilir
Mervedrlkryldrm arzu9093 idara yaptı zaten geçmezse faklı bi test yapacalmış o konuda kafam cok karıştı ne olabilir acaba
gonulcelen Mervedrlkryldrm idrar kültürü yaptı mı peki üreme var mo yok mu diye bakılıyor belki onu yapacaktık
Esmaakdag Mervedrlkryldrm 1 erken dogum olmasın dıyede olabılır enfeksiyon keseye zarar vermesın dıye önlemınızı alın bıseu olmaz ınsallah ay bısey soylemeyede korkuyorm bende de vardı doktr bol su ıc ıdrara cık atarsın dedı
Mervedrlkryldrm Esmaakdag insallah gecer de bebegime bi zararı olmaz ya benim hamileligim sorunlu geçiyor biraz allahımın izini ile bi elimize alabilseydik . Erken dogum mu 😥 olmaz insallah hayırlısı allahtan