S1eda2 Kızlar bebeğim çamaşırları için hangi markaları tercih ediyorsunuz ben dalinle uni bayb arasındayım ama granül olan zeytinyağlılarlada var karar veremedim
Yalova77 S1eda2 siveno baby aldım ama daha kullanmadım bugün kargodan geldi. Genel olarak tercih edilen vefan bir marka olduğu için aldım
Hhilall37 S1eda2 dalan granül aldım ama yumuşatıcı doktorlar önermiyorlar yeni doğanlar çok hassas oldukları için kokusu alerjik reaksiyonlara yol açabiliyormuş bi de son durulama suyunda aldığı için çamaşırlarda kalıyor. Bi de çift durulama tavsiye ediyorlar.
Aslylmz Ben dalin granül ve yumusatıcı aldım memnun kaldım suan inşallah bebeğinde bir hassasiyeti olmazsa devam edicem
Ozge-Can Siveno sıvı çamaşır deterjanı.Doğduktan sonra hangisine kullanacağımıza karar verebiliriz . Alerjik reaksiyon geliştirip geliştirmemesine bağlı.Ama dalinin ürünleri çocuklar için uygun değil içinde petrol ve türevi maddeler var.
Ozge-Can İnstagramda mühendisin oğlu adlı bir sayfa var orada ürünlerin içeriği inceleniyor bilgi veriliyor oradan bakabilirsiniz.
bkoc Unibaby deterjan ve yumuşatıcı aldım görümcem önermişti 2 çocuğu var hep onları kullanmış daha kullanmadım güzel olduğuna inanıyorum