Novaa Merhaba rapor çıkarttırmadan sağlık ocağına gittiğimizde aile hekimi oksapar ı bir kere de kaç kutu yazabiliyor? Eczaneye sordum. 10 günde bir reçete etmesi gerekir dedi ama emin olamadım. Sizde durumlar nasıl?
mirage333 Novaa oksapar 6000lik te kutuda 2 adet var. Ve her seferinde 5 kutu yazabiliyordu. 10 gunde 1 yani yazdirmak gerekiyor. Rapor 2 dk cikiyor
Bsrrsb2131 Sağlık ocağı 2 kutu veriyor.Sabah akşam kullanıyorum olarak belirtirsen eğer 10 günde bir yağdırabilirsin böylelikle ben rapor çıkardım 6 kutu aldım.Kan pıhtılaşma hastalığım için kullanıyorum bende bebekle birlikte
Novaa Bsrrsb2131 Teşekkürler yanıtınız için. Raporu özel muayenehanesi olan doktor çıkarabiliyor mu acaba yoksa devlet hastanesi mi olması lazım biliyor musunuz?
Novaa AnnelikHayali Aylık olsa yeter aslında bana. İlk 12 hafta kullanacağım gibi görünüyor. Teşekkürler☺️
Novaa mirage333 4000 lik verdi doktor bana. Raporu nereden çıkarttırdınız siz? Sağlık ocağı rapor vermiyor sanırım.
Yildizparlak Novaa arkadaşlar bende dün öğrendim gebeliği doktorum iki gün sonra yine kan ver saglikli ise oksapar başla dedi ve ecopirin de verdi onu kullanıyorum.ikisini bir arada kullanmak iyi mi acaba
mirage333 Yildizparlak ben hem oksapar hemde coraspin kullaniyorum. Doktor ikisini bir kullanmak gerek dedi
Yildizparlak mirage333 bana da ecopirin ve oksapar başlayacak daha 3 haftalık herhalde 625 çıktı deger
Novaa Bsrrsb2131 Çok sağolun. Size son bir soru daha sorsam. Raporu çıkarırken yazılan kod önemli deniyordu sanırım. Sizde ne yazıyor acaba?
Ebruyilmazozen Elimde 2 kutu oksapar var hic kutusu acilmadi ne yapcagimi bilmiyorum eczaneye versem geri alirmi
Bsrrsb2131 Novaa EMBOLİ VE TROMBOZ, TANIMLANMAMIŞ VENLERİN Ben faktör v lenin heterozigotum o sebeple böyle yazıyor
Novaa Bsrrsb2131 çok teşekkürler. Benim de mthfr homozigot, pai-1 4g-5g heterozigot ama bir düşüğüm oldu. İlk 12 hafta en azından önlem amaçlı verdi.
Bsrrsb2131 Novaa Benim de bir düşüğüm oldu ama daha önce geçirdiğim ameliyat sebebiyle zaten kullanmıştım pıhtı atmıştı bacak damarıma şişede rahat rapor çıkar ama ben sonuna kadar kullanacağım siz niye sadece 12 hafta
Novaa Bsrrsb2131 Aslında çok da önemli genlerde pıhtılaşma yokmuş. Sadece coraspin de yeterliymiş ama yine de benim de içim rahat etsin diye 12 hafta yapalım dedi. Biraz placebo etkisi tabi😇