Deletedmom404 bhmndls aynen zaten Doğum yaptım diğer uygulama da aynı şey olmaz inşAllah artık böle şeyler gördükçe ne uygulamaya bakasım var nede okuyasım
sudamlasi Uygulamanın alt kısmındaki daha fazla ya tıklayın en altta öneride bulun var ona da tıklayın Gmail e yazabilirsiniz😊
Linasmommy Cypriot buldum canım ama daha randevu almadım Cizre’de Cengiz bey var bayramdan sonra ona gidcem
Pamusekerannesi Kızlar boşverin bi ergen yüzünden mı sileceksiniz cevap vermeyin kendi kendine eğlendiğini sanıp dursun elbet pes edecek.
Deletedmom404 Pamusekerannesi hamileliğimin başından sonuna kadar kullandım saçma sapan şeyleri de gördükçe fena oluyorum diğer uygulamayı kullanırım sadece gerçi oda şüpheli 😒
Linasmommy Cypriot canım ben bugün gittim kliniğe doktor çok tatlıydı ilgiliydi muayene ücreti 80 tl idi 😊
lulu_ Az önce açılan posttan sonra sanırım böyle oldu.Bence erkeklerin üye olunmasını engelleyecek başka bir çözüm bulunmalı.sonucta ozelini yazan birçok insan var.şahsen sadece okuyup bilgili olacak konulara bakıp geçiyorum.
Kenanizm18 Üye olunmadanda her forum gbi bu forumda okunuyor herşey adminin bu konuda yapabilecegi pek bişi yok malesef. İsim, soyisim eklemeden girmek ve yorumlarınıza, postlarınıza dikkat etmek en mantıklısı olur 🐣
sudamlasi Deletedmom404 aynen hesap adını yaz Hesabımın silinmesini istiyorum yazarsın admin görünce halleder