https://imgyukle.com/i/o0CKVx
Bu hafta 37+4te kontrolümüz vardı doğumum 25 şubatta gözüküyordu tabiki normal doğum dusundugum için dedim hep ne zamam gelirse diye ve kizim 07.02.2022 de 07.00 07.25 arası doğan minik kizim 🥰🧿
35haftalik kontrolümden sonra 1 haftalık idrar problemim oluyordu doktoruma danimistim bazen kaçırma bazen se çok sık idrara gidiyorum diyordum ham i leligij son haftalarına doğru olabilir demisti 06.02.2022 akşamı kalçalarım cok ağrıyordu aslında açılmam başlamıştı 07.02.2022 gece 00.30 da eşime ağrı kesici kremle ovalatrm agrım geçer diye sonra uyumadan önce lavobaya çıktım ve kan gelmeye başlamıştı suyum aslında o idrar zamani gelmiş ama az az di hep, kanama sonrası doktorla gece 1.30 da iletişime geçtim sesin iyi geliyor demisti dedim sancılarım oluyor aralıklarla sıcak duş al ev icinde gezij dedi yaptım , daha önce de yalancı sancı yasadigimi için normal sancı ile ayi4t edebiliyordum bir dse okuduğum doktor kitapları bana çok yardımcı oldu eşimle kronometre tuttuk 2 dk da bir şancı 30 40 sn vuruyordu, annem ve babam geldi 4 gibi tabi ben gece hep şancı çektim kronometre tuttuk hep ve kanamam devam ediyordu wc ye çıktıkça hep dikkat ettim tabiki sancı şiddeti artıyor eşim masaj yaptı bende hep bana Allahım yardim et diyorduk az saniyeli sancılar ama çok vuruyordu,hep beraber 5 te hastahaneye gectik ve ben 6 cm açıklık ile gelmişim büyük mucize ebe çok şaşırdı ve ilk doğumuna göre çok iyi dedi öğlene kadar dogum olur dedi nst çekildi bu haftaya kadar çatı muaynesi ve nst olmamıştım 37+4 12 şubatta olucaktım helsini nstde de cıktı tabiki sancılar ama kivraniykrdum tabi derin derin nefesler aldım hep sonrasında 5 te 6 cm olan acikliğim 5.45 te 8 cmye ulasti , ve dayanilmazdi a Rrik diyordum ölüyorum ağrıdan beni szeryana alin diye bagiriyorum ebe de cok destek oldu hayalim hep normaldi ve ebe de dedi bu açıklığa göre dayan kızım diye sezeryana yatma dedi doktorumla görüştüler 6.45 ’te geldi doktorum sezeryan ekibi geldi ne olur ne olmaz diye sonrasında epidural konuştuk dedim sancim çok ege r biraz kesicekse takin epidural normal olucam dedim ve epidural oldum ama artık ıkınma evresine geçmiştik artık sona geldik doğum başlıyordu epiduralle son sancı hafifledi normale doğum için eşimle beraber girdik hayatımız boyleydi 07.00 de girdik eşimin desteği ekip desteği ebe ve doktorumla beraber güzel bir dogum geçirdik nefesler ıkınmalar derken 07.25 tee kızımıza kavuştuk 9 ay 25 dk ya sigmisti saçları gözüküyor dedi doktor ekşime yanma hiç yaşamadım böyle şeylere inanmam zaten ve kizim sacli doğdu babasının aynısı 🙂 ebe de şaşırdı ilk doğuma göre çok iyi diye , yavrumuzu eşimle sıcacık hiss3ttik uzerime koydular fotoğraflar çekildik ailemize gösterildi kızımız bende 6 dikiş atıldı toparlandim esim tekerli sandalye ile odaya getirdi çok iyiyiz 🧿 50 cm 2860 gram doğdu kuzum şuan küvezde, bu idrar kaçırma etken oldu sanırım ciğerleri için birde solunum veriliyor haftasına göre erken doğmuştu antibtytk tedavisi oluyor bir yandan, birdeileride hayatı tehlikesi olmamasi için önlem alıyorlar, bende de idrar yolu enfeksiyonu oldug y için oda etken olabilir , birde küvezde olmadı şuan daha sağlıklı çünkü gelen giden çok oluyor şuan en sağlıklı yer küvez bebeğimiz için , süt sağıyoruz yoğun bakıma görüş saatleri var kızımızı görüyoruz çok şükür hepimiz iyiyiz 🧿 Çok şükür agrım kalmadı dikişler tabi ağrı yapıyor ama sancıya göre ağrı eşiğine göre çok iyiyim 🙂 9 aylık sürecim çok güzel geçti bulantı kusma yaşamadan dolu dolu geçti, ve kızımızadusundugumuz aynı ayda hamile kaldım gönülden dilemiştik oldu , ve doğum içinde hep hayalim normaldi ve normal dogum yaptım çok şükür , simdi de kizimizin yanimizda olacagi gunler icin huzel bekleyisler