Gamzeates Suzan955 şimdilik diyeyim 12 de erkek dendi 15+4 görünüyordu ultrasonda kız dedi doktor Bi kaç hafta sonra özele gidip tekrar baktırıcam 😂
Cikrikci Suzan955 doktor bana 12. Haftada erkek dedi, 16. Haftada %95 kız dedi 20. Haftada ayrıntılıya giricem inşallah orda net belli olur hatta kız bebek kıyafetleri bakabilirmiyim artık diye sordum üstüne basa basa inşallah daha değişmez ne diyim 🤲🤗
Suzan955 Gamzeates % kaç erkek demişti bana 60% erkek 40% kız dedi yanılma payı var mı dedim tabiki var dedi
Gamzeates Minnakhayaller aslında bana ultrason da bakan kadın doğumcu değildi saçma normal her yerine bakan her hastalığa ultrasoncuymus bana da bişey var ama falan dedi ben de erkek sanki dedim a evet erkek dedi bu kadar ben de cinsiyet bildiğim için gittiğim Baska doktora sormadım doktor bana kendiliğinden söyledi cinsiyet biliyor musun diye öylelikle kız olduğunu öğrendim 😂
Gamzeates Suzan955 bana bişey demedi canım sadece üç kez gerçekten mi kız mı dedim doktorum da evet kız dedi şüpheli olsa pay bırakırdı diye düşünüyorum ama haftaya kesinleştiricem özel de bakalım
Suzan955 Gamzeates Ben çok ısrar ettim söylesin diye oda öyle dedi ama yanılma payı var dedi 12 haftalıkken
Suzan955 Cikrikci peki erkek diyen doktor % kac dedi ve emin miydi Bende dua ediyorum insallah yanılmıştır iki oğlum var bu kız olsun çok istiyorum
Cikrikci Suzan955 evet çok emindi hatta bak burası pipisi diye gösterdi bize 😂 16. Haftamda gittiğimde klitorisi pipi sanmışız %95 kız dedi