gulerk Kızlar hamilelik süresince doktorun yeme dediği ama sizin dayanamayıp yediğiniz şeyler oldu mu? Benim hamburger yemem gibi 😂
Deletedmom623737 gulerk Hamburgeri neden yeme dediki bana sadece çok tatlı tüketme dedi zaten hamburgeri yesemde her gün tüketmiyoruz sonuçta ayda bir yiyorum
Sumiire gulerk hamilelik hastalık değil evet suni gıdalaerdan uzak durmamız gerekiyo sağlıklı beslenmemiz gerekiyo ama ciddi sağlık sorunu yoksa o yasak bu yasak yok fazlası zararlı var ☺️
Oznuraltan gulerk benim doktorum melekmiş, senin canın ne çekiyorsa onu yiyeceksin istediğini ye iç dedi 😂
gulerk Deletedmom623737 içinde mayonez ketçap gibi hazır gıda şeyler olduğu için zararlıymış tabi sürekli yemekten bahsetmiyorum ama sonuçta bebek için zararlı olan şeyler
Oznuraltan gulerk ben ilk bebeğimi 8 haftalık kaybettim şu an daha 5 haftalığız 2. Gebeliğim. Da ben aşerdiğimi anlamam heralde çocukluğumdan beri sürekli birşeyler çeker benim canım ve başlarım ağlamaya onun yokluğundan 😂 normal halim sürekli aşeriyor yani 😂
Deva22 gulerk ben de canım hamburger istiyor demiştim yiyeceksen el yapımı olan yerlerde ye burger gibi yerlerde yeme dedi koruyucu çok fazla madde var köfteleri de falan demişti ama ben bir kere dayanamayıp Popeyes yemiştim 🤗