supermommm Her bebek farklılık gösterir standart Bi kilo yok biliyorum kızlar hem sohbet olsun hem de haftaya göre kilolar normal mi konuşalım istedim ben 36 haftalıkken gitmiştim doktora ve 2.850 gramdı sizler kaç kilodasınız son haftalar mı kilo alıyorlar
Basak_basak supermommm 35+5te gittim 2.500 kiloydu 😊 1 ayda 800 gram almıştı. Bu hafta da almıştır umarım biraz artık kavuşmaya az kaldıı 🥳🥳
Defne2018 supermommm 34 4 de 2 buçuk denildi 37 0 da gidicem bakalım kaç olucaz ama dr da başından savma gibi yaptıgı için pek güvenemiyorum kilosuna
miranbeyinmothersi supermommm ben 30 ile 35 arası bebeğim çok hızlı kilo aldı 3 hafta önden gidiyordu. 36+2 gittim 3340 gramdı 37+3 bugğn güttim 3475 gram yani almıyor. Ama öncesinde bir haftaada 250 400 arası alıyordı ama şuan almıyor. Tamamen bebek ile alakalı diyorum ben tedirginim az almasından. Zaten zorunlu sezeryan olacağım için kilosunu baştaki gibi iyi alsın ki biraz ele avıca gelsin istiyorum ama almıyor ve 38*4 doğumum var büyük ihtimalle 3600 falan ile doğar gibi
supermommm miranbeyinmothersi canım kilosu gayet iyi bence bende 38 haftaya girecem 3kilo olmuş bebegim sağlıklı olsun da bence kilonun pek önemi yok
Buglem21 supermommm bende 36 hafta 5 günlük iken gittim bebeğin kilosu 3365 Gr dedi bende gizli seker çıktı o yüzden yarın bebeği alacaklar benden şimdi 37 hafta 3 günlük olduk