Mervehaltnds Mrblar bebeginiz icin ahsap besiklerden mi yoksa park yataklardan mi tercih ediceksiniz hangisi daha kullanisli yardimci olur musunuz
blueberyy00 Mervehaltnds ben ilk 5-6 ay için yatak odasına kucuk bir beşik aldım çocuk odamla yatak odam dip dibe 6 aydan sonra inşallah alisirsa odasina ahşap büyüyen beşik aldım orda yatircam yani yatak odasında da çocuk odasında da uyusa aynı uzaklıkta oluyor bana o yüzden 6 aydan sonra yatağına alıştırmak istiyorum 1-2 yaşında da beşiği kaldırıp yatak haline. Getirir kenarına korumalık yaptırırım o şekilde kullanırız diye düşündüm ben Ahşap besik aldım Pierre Cardin büyüyen beşiğini
elifeari Mervehaltnds ben ahşap beşik aldım. Park yataklar çok itici geliyor bana. Hareketlendigi vakit 1 buçuk metre kare alanda çocuk ne oynayacak diyorlar ya sonra içinde oynar. Kardeşim park yatak aldı. Bir yaşından sonra ahşaba döneriz diyorlar.
iremss Mervehaltnds ben ahşap beşik kullandım 60×120 olan, 1 yaştan sonra da oda yapıp odasına geçirdim bu yüzden memnun kaldım ama uzun vade aynı oda da kalcaksanz park yatak daha iyi
Morningstar Mervehaltnds park Beşik aldım daha kullanmadım ama onu aldığım için mutluyum kullanışlı olacak istediğin odaya götür istediğin mekana topla götür işlevi iyi hemde boyutuna göre 5 6 yaşında kadar içinde yatan bebe biliyorum yani kullanım süresi de uzun benimki joie marka içinde 3 yasa kadar yatabilir
Fatmabytr Ben teyzemden ikinci el ahşap aldım babamlarda Kraft compass park yatak aldı ama bence ahşap gereksiz oldu Park yatak yeterli hem uzun süre içinde kalabilir hem de taşınabilir yer kaplamaz hem de oyun alanı olarak kullanılabilir
Zulal_00 Mervehaltnds Biz ahşap 70*130 ölçülerinde beşik aldık canım çocuk 4-5 yaşına kadar yatabilir içinde, hem çocuğun büyümesine göre kademesi de var içindeki yatak yükselip alçaliyor, açıkcasi park yatakları hiç sevemedim
Funday35 Mervehaltnds https://www.civilim.com/tahterevalli-mika-karyola-anne-yani-asansorlu-naturel-besik-60x120-cm-6002-org bizim odamız var bunu ayrı oturma odasına aldık 2 yaşına kadar yatabilir