Tazeanne0134 Kızlar ben yarın sabah şeker yüklemesi için gidecem sabah aç karnına kan ilacım var onu içip gitsem acaba sorun olur mu
Sydgrdl Tazeanne0134 ben gittiğim gün icememistim canım bişey olurmu bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye icmedim gelince içmiştim zaten bende mide bulantısı yapıyor tok içiyorum
Asfgghjjcansu12 Tazeanne0134 ben dün yaptırdım hiç bir ilaç kullanma canım o şekerli su sende mide bulantısı yapıyor zaten
Tazeanne0134 Basakcim o zaman yarın icmiyim Watashiva3454 Bende öyle yapayım bari ya 2.hamileliğim ama hiç hatırlamıyorum Sydgrdl başlarda bana yapıyordu ama şimdi çok şükür o şeyi geçti Asfgghjjcansu12 afiyet şifa olsun canım o zaman içmeyim çok teşekkür ederim
Duy_gu Tazeanne0134 bana dün Dr tokda yapılılabiliyor dedi canm ama sen içme bilgi almamıs sın nolur Nolmaz
Tazeanne0134 Duy_gu kiz tok nasıl yapılıyor bide dr demiş benim gittiğim dr gözümün önünde bi tane muz yedi diye kadima yapmadı bugün git yarın gel dedi 😂
Duy_gu Tazeanne0134 evet Dr söyledi ben yapdırmıcam istemedim tokum dedim yapabiliriz tokkende dedi ben yağdırmak istemiyorm dedim
Morningstar Tazeanne0134 açlık şekerine mi bakılacak tokluk mu bana tokluk olarak bakıldı onda fark etmiyor birsey yemiş olman ama açlıksa aç vermen gerek
Tazeanne0134 Morningstar şeker yüklemesi yapılırken zaten önce aç kan veriyorsun sonra şeker yüklemesi yapılıyor 1 saat sonra kan alınıyor tokluk kan şekeri olarak bakılıyor 🤷🏻♀️
Morningstar Tazeanne0134 bende öyle olmadı aç olarak hiç alınmadı seker li suyu içtim üstünden 1 saat geçti öyle kan verdim 👌🏻
Tazeanne0134 Morningstar ne bilim valla şeker yüklemesi yapılırken açlık tokluk şekerine bakıyorlar oğlumda da öyle oldu bunda da öyle olacak zaten şeker yüklemesinin amacı o
Tazeanne0134 Duy_gu şeker yüklemesi önce açlık kan şekeri için kan alınır sonra şeker yüklemesi yapılır ve 1 saat sonra tekrar kan alınır oda tokluk kan şekeri olarak geçer şeker yüklemesi böyle yapılır ama sana yapılan sadece tokluk kan şekerine bakmıştır
Tazeanne0134 Duy_gu olabilir canım bak böyle desen en başta saygı duyarım zaten hayırlısı olsun inşallah