dilek6 Merhaba arkadaşlar dün biraz kötüydüm test verdim şuan pozitif olduğu hakkında bilgi geldi ilk kez oluyorum çok kötüyüm ağır geçiriyorum ne yapmalıyım covid geçiren gebe arkadaşlar tavsiyeniz var mı 🙏🏻🥺
Nasaearth dilek6 ben de aynı haftada ağır geçirdim öncelikle dr görüş bana kan sulandırıcı verdi onun dışında zorlanmadıkça ilaç içme zorlanırsan parol dedi bol su çünkü idrarla atılıyormuş vücuttan bol C vitamini bide bebeği besleyebilmek için et yoğurt protein
dilek6 Nasaearth aradılar eve geleceklermiş aşırı kötüyüm ölüyorum gibi hiç uyumadım parol azda olsa ağrı keser mi acaba
dilek6 mucizegebelik6 teşekkür ederim 🙏🏻 dün eklem ağrılarım vardı sonra git gide halsizlik artı bu yüzden şüphelendim Allah kimseye yaşatmasın çok kötüyüm 🥺
dilek6 Nasaearth o zaman hastaneye gidim 🥺 eşimde yok aylardır tek başıma araba ile gidicem artık inşallah bebeğime bi sıkıntısı olmaz 🙏🏻
Nasaearth dilek6 olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut hareketlerini kontrol et bebeğin dr gidersen zaten müdale ederler durumuna
Oglusununannesi06 dilek6 canım bende test verdim büyük ihtimal bendede var keemiklerim kırılıyor pozitif çıkınca evemi geliyolar kan fln verdin mi sen pıhtılaşma yapiyomus onun icn bakiyolarmis nasi olacak anlamadim
dilek6 Oglusununannesi06 sadece test aldılar eve geç dediler aradılar beni eve geleceklermiş ne yapacaklar hiç bilmiyorum ama aşırı kötüyüm böyle devam edersem hastane yatışı yapılır benim 🥺
Oglusununannesi06 Bende bayagi kötüyüm bacaklarım kırılıyor sanki böyle geçerse isim çok zor insanın ayak parmakları agrirmi benim ağrıyor dilek6
dilek6 Oglusununannesi06 aynen o durumdayım şimdi hastanedeyim ağrı kesici parol takılacak doktor dedi bide bebeğe bakılacakmış
dilek6 Oglusununannesi06 eşim yok benm görevde aylardır aradılar ambulansla alalım diye dönüşte zor olur diye kendi arabamla gittim daha iyi oldu eve geçtim şimdi serum biraz rahatlattı
Oglusununannesi06 Pıhtılaşma iğnesi verdiler mi kzuum senide rahatsz ediyorum sorularımla ama inşallah benide ararlar gotururler