Bebiscann cahillesohbetikestim çok şükür canım bende baya sarılık ile uğraştım ama çok şükür evde hallettim, şimdi de aşılar diş salyası uğraşıyoruz 😃
eksi_elma cahillesohbetikestim oyyy maşallah 💙 8 mayıs tahmini doğum tarihi ne zaman gelir bilmem 89 gün kaldı normalde
eksi_elma cahillesohbetikestim amin canım öyle tabi sağlıklı olsunda istediği zaman gelsin. Ben burda istiyorum canm kızımda hastaneye gelip gidebilir rahat bi şekilde. Sevk etmezlerse işte
Dilarainan cahillesohbetikestim öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyürün inşallah evladınızı ? neşterin ağrısını nasıl hissettiniz benim yarın sezeryan doğuöum varda böyle bir risk olduğundan haberim yoktu ?
cahillesohbetikestim Dilarainan ya spinal tutmadığı için öyle oldu ufak kesik acısı gibi oldu çok fazla bir acı hissetmedim anestezi doktorum ilk defa başıma geldi falan dedi hatta içiniz rahat olsun sağsalim atlatırsınız inşallah
kirpapatyasii1 cahillesohbetikestim ayyy inşallah walla😂🤲iyi çok şükür sağlıklı olsunlar da 🙏walla bende aynı fikirdeyim 3 4 sene sonra artık Allah kerim 😂
Ba_momss cahillesohbetikestim sagliklica geldi Alp oglanimiz çok şükür ha doğdu ha doğacak derken 😍 bmtanismak için sabırsızlanıyorum 🤭 nasıl geçti 11 gün kız ben özledim şahsen bu kız büyüdükçe küçük halini daha masumdu şimdi kuduruk oldu 😂😂
Gzm23 cahillesohbetikestim yaa canım rabbim alp paşa ile sağlıklı ömürler versin sana ve eşine 🙏😍😍yaa bu arada neşter keserken hissettim dedin yaa Ben orada çok korktum sezeryan olırsam hep uyuşmazsa ve acırsa korkum var diş çektirirken de öyleyim baya bir beklerim iyice uyuşsun diye 🙁
cahillesohbetikestim Gzm23 doktor ilk denemeden sonra bekliyor bir on dakika tekrar deniyor olmazsa genel oluyor zaten acısı öyle çok büyük bir acı değildi canım merak etme 🥰
cahillesohbetikestim Omerinannesi3223 benim ikinci gün oldu baş ağrım bitter çikolata ile geçirdim birde hemşireler ağrı kesici iğne de yaptılar