BirPatiSever Yaşayan var mı kızlar?? Ocağın başında covid pozitif çıkmıştı. Şimdi yine olabilir miyim acaba
Fulyaaa1 BirPatiSever bu durum artık mümkünmüş malesef. Görülen kişiler var ilkini hafif mi atlatmıştınız
Tomrishatun BirPatiSever bende 5 6 ay önce geçirdim eşim gecen hafta covit oldu bende bir hastalandim covit oldun herelde dedim testim negatif çıkmıştı belkide antikor vücutta kaldığı için ama temasının varsadw ufak tefek hastalaniyorsunuz
iremss BirPatiSever önceden mümkn değil ya derdm ama maalesef öyle olan arkadaşlarım oldu belirti varsa olma ihtimalinz var
bluees1207 BirPatiSever malesefki mümkün heleki diğer covit eğer delta v.s ise bu sefer omicron sa hiç yakalanmamış gibi kapabiliyorsunuz. Ama aşınız varsa belki öyle bi tık daha şanslı olabilirsiniz.
BirPatiSever SerraveAnnesii eşim covitli ile temaslı. Eşimde de bende de belirti yok ama tedirginim. Doğuma 1 haftam var Allah izin verirse
SerraveAnnesii BirPatiSever İnşallah yoktur ne olur ne olmaz yine de test yaptırın. Annemde de hiç belirti yokken testi pozitif çıkmıştı 🥺
Lulikli BirPatiSever olabilir canım dün internette gördüm adam 2020den beri karantinadaymış sürekli pozitif çıkıyormuş 🤦🏼♀️