Morprenses 1busbus ne zararı olabilir bizimde hep öyleydi 32 ye kadar yüzünü göremedik bu kadar evhamlı olmayın
temmuzannesi01 1busbus Endise etme canım nromal bebeklerde nasıl rahatsa öyle yapıyor içerde bizimkisi ne zaman gitsem sırt üstü yatıyor bacakalarda kapalı cinsiyetine net göstermedi uyuyor sanki. Tembelmi ne dedim bizimki 😀😀😀
1busbus temmuzannesi01 Doğrudur içim rahat şu an zaten🤗maşallah bebeğinize inşallah bir daha ki sefere gösterir cinsiyetini🤗😘
EdaSunar 1busbus genelde kız çocukları böyle yapıyormuş benim bebeğimin kız olduğunu ordan tahmin etmişti doktor 😄
temmuzannesi01 1busbus teşekkür ederim canım inşAllah hepmiz sağlıcakla kucağımıza alırız siz cinsiyeti öğrendiniz mi
temmuzannesi01 1busbus ayy ne güzel yerim onu bizimkide. Kıza benziyor dedi net değil dedi birdahakine öğreniriz inşAllah 19 hafta oldum bende
1busbus temmuzannesi01 hadi hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsun sizlere bizde 18 haftaligiz aynıyız temmuz anasıyız😂
temmuzannesi01 1busbus amin canım hepimizin inşAllah evet öyle temmuz anasiyiz nasıl olur acaba sıcak havada sizin ilk bebişmi bizim ilk