Mucizeannesi28 Loveeee Canim bnde sen gibiyfim agliyodum artk Ovulasyon takibi yaptık test ile hamile kaldım Allah’in izniyle çok şükür 🤲
Habus Loveeee öyle günlerce teste gerek yok regl bittikten sonra testi yapmaya başlarsınız pozitifi görünce yumurtlama gününüzü öğrenmiş olursunuz sonra negatife döndüğü ilk günde çatlama günüdür o günü de mutlaka değerlendirin. Çatlama gününden sonra test yapmak zorunda değilsiniz. Test sayısı da kiminin yumurtlama günü 5. Gündür 5 test yapar kiminin 18 gündür 18 gün devam eder yapmaya. Herkesin farklı yani.
Habus Loveeee siz ovulasyon testini yanlış anladınız sanırım. Sadece yumurtlama günü pozitifi görmek için yapıyorsunuz o testi çift çizgiyi görünce ve sonraki gün ilişki önerilir ovulasyon testinde. Zaten bir tek yumurtlama olduğu zaman pozitif olduğu için negatife döndükten sonra test yapmanıza gerek kalmaz zaten yumurtlamayı görmüş olursunuz çünkü. Ayrıca zaten regl döngünüz kısa internette 20 Li paketler halinde satılır ovulasyon testi sadece bir ay deneseniz bile yumurtlama gününüzün ne zaman olduğunu az çok öğrenirsiniz. Ben mesela 5 ay denedim olmadı sonra ovulasyon testi ile denedim bu ay öğretsem takvimden 2 gün önceymiş yumurtlama günüm.
Gulcingezer Bfduam 14’u 16’si yumurtlama benimde bkalm folik asit d vitamini sogan suyu flan deniyorm gerisi kismet ins ovulasyonla bakarm bn bu ay yumurtlama gunume
Bfduam Gulcingezer Quenzim q10, arı sütü, perga da ye. Her gün 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği, 1 yemek kaşığı keten tohumu okumuştum adet bitimiyle. Adetin ikinci günü bal/ tarçın/ çörek otu 12 gün, denemeye değer.
Habus Loveeee negatif çıktığı günlerde de denemek zorunda değilsiniz sadece pozitif çıktığı gün ve negatife döndüğü ilk gün deneyebilirsiniz isterseniz olabildiğince açıklamaya çalıştım. Ovulasyon testine baya karşısınız gördüğüm kadarıyla ama faydasını gören bir çok insan var o yüzden detaylı anlatmak istedim
Loveeee Habus aslında karşı değilim de ya yanlış hesaplarsam yanlismi yaptım diye aklımı karistiriyor yani Ovulasyon testini ya bozuksa gibi 😂 ya tutarsa gibi oldu yaw
Unlukacar Loveeee canım adetin birer bitmez 3 günü değerlendirmiyorsun ovulasyon testinde koyu 2 çift çizgiyi gördüğünde 3 günü değerlendiriyorsun
Moco_44 Bfduam evet adete yakında geliyor zaten adetin düzenliyse anlayabiliyorsun. Amaadete yakın gelen beyaz akıntıyla yumurtlama akıntı farklı yoğunlukta oluyoru. Uvalasyon zamanı daha yogun ve yapışkan oluyır
Moco_44 Bfduam çok akıntı oluyordu. Şuan 6 haftalık hamileyim daha çok oluyor. eğer bebek düşünüyorsan folik asit iç derim doktora yazdır çok faydası var
Bfduam Moco_44 hep mi çok akıntın oluyordu hamilelikten bağımsız? Yumurtalık kalitesi içinde mi folik asit sadece bebek için değil?
Moco_44 Bfduam bebek için doktorlar öneriyor. Ya kadının hep akıntısı olur ama yumurtalma döneminde daha yoğun. Bence sen ıvalasyon testi al
Moco_44 Bfduam Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻 Melrak etme streste yapma inan hiç olmuyor