Ebruyulalii27 41+2 yim ve heran adet olup o kan boşalırcasına bi ağrım var dayanılmıck değil ama yürümemi bile etkiliyor ara ara cok vuruyor sancı bu heralde karnımda falan hiç ağrı yok sadece adet ağrısı gibi sabah kontrolüm vardı zaten dünde doktorlar cok alttan baktı o tetikledi heralde ve hafif kanlı akıntılarım oluyor doğurucam inşallah bugün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeyyyn Ebruyulalii27 muhtmelen uyardılar demekki belden kasıklara doğru yayılıyorsa ağrı gözünüz aydın bir avazda kurtulun Allahın izniyle sağlıkla kavuşun bebeğinize 🌸
Gamzeli_anne_ Ebruyulalii27 ayni seyler bendede var kanamam falan yok ama kasılma ağrı ishal var yatamadim milletide ayaklandidmak istemiyorum bugun sancimda cikmisti eve gonderdi doktor 😔belden kasiklara bacaklara vuruyo
Ebruyulalii27 Zeyyyn belden değilde sanki adet olucak gibi dış gebelik geçirmiştim daha önce o an aklıma geliyor o düşük ağrısı aynı öyle
Ebruyulalii27 Gamzeli_anne_ muhtemelen sizin başlamıs benim sadece kasık ağrısı var alt karın bölgesi ve adet sancısı resmen 2 kere alttan cok sert bi şekilde bakıldı o tetikledi büyük ihtimal
Gamzeli_anne_ Ebruyulalii27 valla agliycam agridan bele vuran ağrı kötü banada bugun alttan bakıldı açılma yok dendi ama sancı var o alt kasık ağrısı yalancı sancı bendede olmustu ama simdiki cok farkli
iremsmrz22_ Benim daha çok küçük 27 haftamdayım ama uyuyamıyorum sancıdan . Karnımın içi bile acıyor. İlk defa böyle bi durumla karşılaştım. Ne yapmam gerektiğini de şaşırdım sol kasığımdan sal karnıma kadar ağrıyor
Ebruyulalii27 iremsmrz22_ hiç o haftalarda olmadı canım hiç bilmiyorum ama devam ederse mutlaka doktora git
Feyza_V 7 dk da bir gelen ama çokta sıddetli olmayan yaklasik 30 sn süren, karnın alt ve sırt bölgesinden vuran sancılar doğum sancısı mı, yalancı sancı mı oluyor?
iremsmrz22_ Feyza_V ben yaklaşık 1 saattir araştırıyorum. Yalancı sancı da sancılar düzensiz i oluyormuş belli aralık yok. Birde sırttan vuracağını zannetmiyorum? Gerçek sancı olabilir mi sizin
Ebruyulalii27 Feyza_V aralıkları 5 dkya incitse sırttan kasıklara geliyorsa doğum başlamış demektir canm