Denizyildizi1 Daha şimdiden uyumayan sabahlayan bir bebek bırakıyorum şuraya 23+5 iz geceleri daha çok hareket ediyor sizde durumlar nasıl saat 4.40 olmuş uyuyamıyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻
balbebek412 Denizyildizi1 bacaklarim cok uyusuyor, uyuyamiyorun saatlerdir, napiyorsam olmuyor. Aglayacak neredeyse, allah bebislerimizi korusun, bize de yardim etsin. 33 haftaligiz bizde cok sukur.
Denizyildizi1 tugbaacng En son bi dalmışım şimdi yine ayaktayım hiç uyumuyorlar mı hep böyle hareketliler🙄
Denizyildizi1 Zeyyyn Ay gece kaç defa ağladım uyumuyo diye salak gibi anne karnında bebeği nasıl uyutabilirim diye googleye bir sürü soru sordum 😂😂Sonuç 1 saat falan uyumuşum şimdi yine durmuyo doğduktan sonrası evet çok korkutuyor beni😂😂
Denizyildizi1 Sevda3458 Rabbim hayırla sağlıkla bu yolu bitirmemizi nasip etsin inşallah🙏🙏🙏 gerçekten baya zor benimde ağrılarım basladı magnezyum takviyesi falan istiycem bugün geceleri daha çok hissediliyor niyeyse ağrılar🤷🏻
Zeyyyn suadeeee hep mi öyle uyku rutini oluşmadmı canım daha bizde 4 aylığız yediğim şeyden ötürü uyumadı benimkide 😒
Denizyildizi1 balbebek412 Yol bitiyor sizinde maşallah az kalmış gôbeğim haftama göre çok büyük geliyor bu ağrılar gündüz de oluyor ama gece olunca sanki on katına çıkıyor çözemedim bir türlü🤦🏻♀️🤦🏻♀️
suadeeee Zeyyyn yok çok şükür hep böyle değiliz ama üç dört gün iyiyse böyle oluyo bi düzen olmadı maalesef
Denizyildizi1 Dmllale Benim de oluyor ara ara çok dert etmiyorum ama hareketleri yattığım tarafa vuruyor genelde🤦🏻♀️
Denizyildizi1 Zeyyyn Emziriyorsan o zaman rezene çayı iç hatta 1 2 çay kasıgı bebeğe de verebilirsin iyi geliyor mama alıyor olsaydı rezeneli gece mamaları oluyor onlarxan kullanıp faydasını görmüştüm ben