elfkara Deliricem zaten doğru düzgün uyuyamıyorum bir de hastayım deli gibi öksürüyorum bal pekmez ıhlamur süt içmediğim herseyi içtim yedim asla kesilmiyor 😕 Kesik kesik gece gece uyutmuyorda🥴 Hamileler hasta olmasın ya 😕
ayca_16 elfkara bende aynı durumdan muzdaribim öksürmekten karnıma sancılar girmeye başladı artık bebeğime bi zarar verecek diye de korkuyorum 🥺
Wonderful_mom elfkara 10 gun boyunca gecengunduz kriz gibi gelen oksurigumu kesen tek sey sutu isitip icine zencefil zerdecal katip icip hemen ustune uyumak
Prensesannesiii03 elfkara canm bende aynı durumdayım bal zencefil karabiber bunları karıştırıp macun yaptım gece öksürük geldiğinde bi çay kaşığı yiyorum iyi geliyor kesiyor öksürüğü deneyebilirsin gündüzleride zencefilli çay yapıyorum ıda çok rahatlatıyor
Dugmeninaaannesiii Pekmez kaynatıp içine tereyağı katıştırıp içebilirsin iyi geliyo ama tadı biraz tuhaf ama kötü değil birde oda nemlendiricisi al kesinlikle bir ay öksürük çekmiş birisi olarak söylüyorum oda nemlendiricisi aşırı fayda sağladı bana