Mervedgnkl Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama bugün açık pembe birazcık bı akıntı geldi doktoruma da randevu alamadım ne yapmalıyım çok korkuyorum
MeyraRana Mervedgnkl acilden git canım randevu zaten kolayına alınmıyor. Şikayetini anlat bide muayene eder en azından için rahat olur.
Aleynapolatmert Mervedgnkl canım kesinlikle aksatma git muayne ol acilden girip durumunu izzah edersen bakarlar , bişey yoksa bile en azından için rahat eder 🙏🏻
MeyraRana Mervedgnkl eğer yaşadığın yerde acil açıksa alırlar niye almasınlar. Ben gece gündüz gidiyordum bi sıkıntı olduğunda randevu yok napim çocuğumun ölmesinimi beklim.
Aleynapolatmert Mervedgnkl içini ferah tut canımm belki yerleşirken lekenleme oluyor ya öyle bi şeydir strese girme rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻 🥰
MeyraRana Mervedgnkl inşallah cnm da sana kötü bişi demedim modetör tarafından bir ihtar aldım şaka gibi ne küfür ettim ne argo kelime söyledim sadece acilden git dedim bildiren şahıs nerede kötü bi söz gördün acaba çok merak ediyorum.