ElfErk Melissaonay ben de 30 Haftadayım..🙋♀️ bir zamanlar hiç hiç uyuyamiodum passiflora verdi doktorum o iyi geldi.. ama genel olarak yine uykusuzluk oluyor sanırım bu duruma alışmalıyız 🙈
MrsMavis Melissaonay maalesef bende aynı durumdayım sabah 7 de esimi ise gönderip tekrar yatıyorum öğlene kadar da uyusam gece uykusu gibi olmuyor sersem oluyorum süt içmeyi dene canim bir duş almayı deneyebilirsin
mrvasln Melissaonay 16 haftalığım deli gibi uykum var gözümü kapasam uyurum tabiri caizse ama nerdeee ne uyuması bu saat oldu uyuyamıyorum geç uyudummu sabah erken kalkamıyorum ister istemez bu sefer bebek için endişe ediyorum kahvaltı geçe kalıyor diye kafayı yicem neyi düşünücem şaşırdım adeta
Melissaonay ElfErk yok ya kafayı yicem ben artık kaç gündür uyku yok kuş uykusu gibi 5 dk zor uyuyorum o da uyuyabilirsem
Melissaonay MrsMavis onları da yapıyorum ama yok uyuyamıyorum artık gerçekten insanın sinirleri bozuluyor ya büyün gün ayaktayım resmen
ElfErk Melissaonay bir çözüm bulursanız bana da yazın lütfen ayni durumdayım 😒 hele hele şimdi bol.bol uyu sonra uyuyamicaksn diolar doğru diolar belki ama deli oluyorum..
Fatoo33 Haftadan selamlar , 1 haftadır sabahlıyoruz kızımla 😂 sonra öğlene kadar hayvan gibi uyuyoruz bu konuda çok strestim tek değilmişim ☺️
ElfErk mrvasln evet o yuzden pek kimseye bsey demek istemiyorum da insanın siniri bozuluyor.. sanki elimizde olan bir şey 🤷♀️
GoncaClk Melissaonay 36. Haftamdayim gram uykum yok🙄 her sabah 6-7 gibi anca uyuyorum öğlene de anca kalkıyorum saçma bir düzen aldı
Srp22 Selamm annisler 24+6 haftamdayim 2 saat uyudum ve suan burdayim iyi mi …bi uyandim sandim sabah olmus ama daha gece yarisi ne yapicam bakalim :)
Kbrumt68 Ben bir çözüm bulmuştum aslında ayağıma soğuk su döküyordum yatağa giriyordum direk ve gerçekten uyuyordum ve sonuç ne oldu üşüttüm 😂😂 artık yapmıyorum ve tabiki uyuyamıyorumda 😂
kahvesever__ Melissaonay 27+3 üm aynı durumdayım rabbim yardımcımız olsun gerçekten bu saat olmuş uyamıyorum delirecem 😞
Dugmeninaaannesiii Nolur bana da bi çare 6 haftalık hamileyim gram uyku yok eskisinden de az uyuyorum progestan kullanıyorum acaba o mu etkiliyor. Uyku haram oldu resmen 😔
tugbaacng Dugmeninaaannesiii aslında o ilaç uyku yapıyor diye hatırlıyorum ama, prospektüse bi bakın isterseniz.
tugbaacng Melissaonay haftalardır böyleyim malesef… geceleri asla uyuyamıyorum. Sabah da yataktan zor cıkıyorum. Pardon, öğlen 🤣
Cansu93_ Melissaonay gerçekten bu ikinci hamileliğim 33. Haftadayım ilk kez böyle oluyorum bir aydır her aksam 4 te ayaktayım bu nasıl birşey anlamadım daha doğmadan dikti ayağa bizi 🥺