Melek__55 https://resimyukle.io/r/fn7HrTIy6k 11 parça 140 TL kızlar sepete ekleyene kadar çoğunu aldılar 😒
Ersibneh Melek__55 sayfa güvenilir mi peki önceden hiç sipariş verdiniz mi ilk sipariş ücretsiz mi bu arda
Alini Melek__55 ne kadar çok şey yakalamışsın ben 8 parça ekledim ama ödeme yapana kadar 3 parça oldu 🥺
Melek__55 papatya_35 Canım uygulamayi olay Store’dan indiriyon ilk sipariş kargo bedava bazı günler çok indirim olyor
papatya_35 Melek__55 Tam alışveriş yapacakken bunu öğrenmem çok iyi oldu, hemen indiriyorum çok teşekkür ederim 🥰🥰
Elofasya Ersibneh ben hep ordan alırım çok güzel kıyafetler var ve çok kaliteli hep indirimle alıyorum. Ben fransada yaşıyorum. Bunlarda çinden gelio galiba
Melek__55 papatya981 evet daha öncede burdan herkes aldı güvenilir site bende almıştım tekrar alyorum
Melek__55 Ceren_01 uygulamaya girer girmez en üste 💯 60 a varan indirim yazyor oraya tıkla halada on üç TL’ye ürünler var
Melek__55 Cansu88 canm sadece 13 TL’lik olandan al indirimli indirmisiz ürünler karışık hepsi sınır yoktu ben alınca istediğim kadar alabildm indirmdekilerden🤔
Melek__55 Bide bütün bölümlere bakın anne çocuk bebek oralarda da çok indirmli seyelr var üç tane ayakabi aldm 13 TL şaka gibi 😂
Melek__55 Ayse476 Esimin telefonumdan yeni üyelik yaptm kargo bedava olması için yoksa ikinci sipariş te kargo ücreti yüz tl