Beybisininannesi Büyük bir açlıkla selamlıyorum şu an 33. Haftayı.. Mutfağa gitsem miiii Gitmesem mi bilemedim 😂 Bebişimse bol tekmeli ve hareketli hayatına içerde devam ediyor 😄 anasını uyutmamaya yemin etmiş gibi 🙈 Sizler ne durumdasınız hanımlar 🌺
Lavinveannesii Bizde 00:00 itibariyle 33 olduk 🤗 ben artık bişeyler yememek için gömüldüm yatağa televizyon başında neler neler yedim kızım iştahlı ben değil 🤭🤥
Beybisininannesi Lavinveannesii kızlarımız adaş olcak galiba 😄 hemde aynı haftadalar Ama ben dayanamicam galiba birşey yicem
Lavinveannesii Beybisininannesi aaa ne güzel sağ salim kucağınıza alın inşallah ilk defa denk geldim bende 🙏🏻 Hamileyken tadını çıkarın bence sonra kısarız 😅
Kbrumt68 Bende 33 oldum ama sizlerin tam tersi yemek yemek yerine istifar ediyorum hamileliğimin başları ne güzel rahat geçti şimdi yemeyi biraz fazla kaçırayım bitti yani direk gidiyor güzel giremedim 33. Haftaya 😔
nazliaynaci An itibariyle 32.haftamıza girdik birkaç gündür epey hareketli, ve bizde tatlıya hayır diyemeyenlerdeniz geceleri uyuyamıyoruz gibi gibi 🙈
Zelaldua Bizde 34 olduk iştah konusu bende değişmedi hala aynı. Zaten fazla kilo aldım bide normal doğum istiyorum bebem çok tombik olmasın başı çıkmazsa en büyük korkum şu an o yani çünkü vajinam çok küçük hatta eşimle hala bile her ilişkide zorlanır napıcam bilmiyorum