Metehaninnannesi Ceylan01-13 ben bugün 40 oldum kontrol var sabah bakalım dua edin banaaa artık doğurmak istiyorum mübarek şekilde
Papatya_nk Ben de öyleyim canım 39.haftadayım daha kanala bile girmemiş normal doğum çok istiyorum elimden geleni yapıyorum ama olmayınca olmuyor demekki☹️
halilinannesi 39+5 bnmde bugun sancılarım gidip geliyor belimde agrıyor Bi sıklaşsa sevinicm de bakalım ne zaman gelecek beyfendi
Hlyanne Bizde 39+4 olduk bugün kontrole gittim nst çekildi herşey yolunda 40 haftayı doldurmayı beklicez… Bu aralar bebeklerin kilosu kaç oldu
Ceylan01-13 Hlyanne ben en son 27 ocak ta gittim 37 haftaydi 2 .700 gramdı suan bilmiyorum insallah kilo almıstır 3 kiloyu gesmesini istiyorum
Metehaninnannesi Nazgul-2022 vermez canım tam tersi korunmasız ilişkiye girin diyor genelde doktor ve ebeler bi sıkıntı yoksa
Sevcen Nazgul-2022 biz tam tersi sıklaştırdık hatta korumasız ilişkiye gir hemen de kalkma ilişkiden sonra meni iyice yumuşatsın
Girlpower Bizde bu gün 39+1 olduk 38+4 te 3300 dü normal Doğum istiyorum gelsin artık ilişki de yaşadık eşimle ama yine de yok 😅
Girlpower Aselballll ilişkiye girmek Doğum başlatabiliyomuş güya erken Doğum tehlikesi geçirdim bide ben doktor ilişkiyi yasakladı ama fayda etmedi bizde 😂 ananas yemek ve hurma da kolaylaştırıyo diye biliyorum